Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy 1 éves a kapcsolatunk. Ám sokat veszekedtünk az utóbbi időben vagyis a barátnőm sok mindenen felhúzta magát amin meg utána Én is s ezért egy hétig hanyagoltuk egymást. Azóta újra minden szép és jó, de most két hétre rá megint egy kis apróságon felhúzta magát.

De Ő mindig azt mondja, hogy csak mi értünk teszi. Én elhiszem, de ha értünk teszi akkor mi a fenének csesztet állandóan. Neki is vannak rossz tulajdonságai meg hülyeségei mégis el tudom viselni. Szerintetek?

2011. jún. 29. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kulombozoek vagyok akkor en hanyagolnam a dolgot.Sok kicsi aprosag de megmergezi a kapcsolatotokat a sok civodas.
2011. jún. 29. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs, de ez is mint minden két emberen múlik. Le kellene ülni megbeszélni a dolgokat négyszemközt.
2011. jún. 29. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz még elég kevés, hogy szakítsatok, próbáljatok többet beszélgetni azokról a dolgokról, amik zavarnak téged is, és őt is. Ezeken kell egy kicsit mindkettőtöknek (!!!!) változtatni, egy kapcsolatban mindig kompromisszumokat kell kötni. Adj még időt, és meglátod, hogy lenne jobb.
2011. jún. 29. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem fura hogy az első akadálynál szakításon gondolkozol. Szereted te ezt a lányt?
2011. jún. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!