Van így értelme élni 25 évesen?
Nemakarásnak nyögés a vége...
De komolyan..
Itt a nyár napszámba mindig kell ember falun.
De ha nagyobb összegekre akarsz szert tenni tömegével mennek ki az emberek külföldre semmi nyelvtudással szezonálisan gyümölcsöt szedni. Neted van, nem? Nem csak gyk-zni jó, keresgess rajta. Aztán egy pici tőkével talán egyszerűbb lesz minden.
Mert eldöntötted, hogy boldogtalan leszel. Mai napig nem értem a régi énemet, hogy csak ültem a sarokban csöndben és szidtam a világot, hogy milyen szörnyű. Tenni kell a jobb életért, és pont. Ha egyszer kisugárzó mosollyal mennél pikk-pakk társaságba, nyilván lennének barátaid, fiúd.
Igen is te vagy a felelős az életedért. Nézz meg egy vígjátékot, erőltess egy jó álmosolyt, aztán menni fog magától minden.
Na nem szédíts már... pl London mellett eperszedésre keresnek embereket, Norvégiába szintén... ezek a helyek nyilván beteltek, mert amíg a többiek erre jelentkeztek, de a könnyeidet maszatoltad.
Falun nem kertesnek napszámost a nyárra? Mert nálunk mindig keresnek embereket akik napszámért dolgoznak....
Szezonális munkát keress, mert annak most nagyobb az esélye, ne állandót-amiket te írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!