Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van így értelme élni 25 évesen?

Van így értelme élni 25 évesen?

Figyelt kérdés
5 éve nincs munkám, nincs pasim, sem barátnőim. Apám egy menthetetlen alkoholista, anyám egy idegbeteg zsarnok. Nincs egy forintom se, nem tudok innen elköltözni, egy lepukkant faluban élek. Nekem semmi nem jön össze, semmi sem sikerül, a körülöttem élők boldogok, van barátjuk, el tudnak költözni, én meg itt zavarodok meg. Egyre sűrűbben gondolok az öngyilkosságra. Így minek, kinek éljek?
2012. jún. 21. 10:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nincs napszám, vagy ha van is azt családon belül megoldják... Elmennék kapálni is, nekem mindegy lenne, de értsétek már meg hogy nincs SEMMI. Lehet dobálózni, hogy várom hogy a sült galamb a számba repüljön, nem azt várom, csak már belefásultam ebbe az egészbe, nem tudom, hogy ti vajon ugyanolyan lelkesek tudnátok-e maradni, ha 5 éven keresztül csak szenvednétek otthon. Nincsenek kapcsolataim, munkaügyin keresztül is hiába végeztem el tanfolyamot, utána megszakadt mindenkivel a kapcsolat, mindenki magának keresi a munkát, segítőkészség senkiben nincs. Mindenki csak mondja hogy majd szól nekem ha tud valami melót, hát persze..
2012. jún. 21. 11:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
És amit írtam, külföldi szezonális munkát kerestél? nem kell nyelvtudás, nem kell tőke (majd a fizetésedből levonják az utazás+szállás-ellátást) És mivel nekem is volt kint rokonom marad a végére is elég szépen. Gondolom ez nem opció nálad, mert fel kéne emelni a feneked.
2012. jún. 21. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted, ha gondolod beszélhetnénk.

21/F

2012. jún. 21. 11:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért kérdeztük privátban a végzettségedet, mert mi épp olyan dolgozót keresünk. Mindegy, nem kötelező válaszolni. 10 perc múlva lesz olyan, aki hajlandó kommunikálni a jövője érdekében.
2012. jún. 21. 11:13
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy bárki is véletlen felismerjen!
2012. jún. 21. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Munkát ajánlanának neked, de te inkább nem...

Igazából csak kifogásokat keresel

Jó sajnálni és sajnáltatni magad. De tenni valamit a jövőd érdekében, azt már köszönöm, inkább nem.

Szánalmas.

2012. jún. 21. 11:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Rajtad kívül rengetegen vannak így, kizárt, hogy felismernének. Én magam 3 olyan helyzetben lévő nőt ismerek, mint amilyenben te vagy.

Nem tudunk segíteni rajtad, ha nem engeded!

Az életednek nagyon is van értelme, csak már nagyon érik egy változtatás benne.

2012. jún. 21. 12:24
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát, olybá tűnik, idáig elkerült a szerencse. De ez még megfordulhat! A lényeg, hogy nem züllöttél le. Legyél büszke rá, hogy nem úgy élsz, mint egyes kisebbségiek: iskolázatlanul, írástudatlanul 25 évesen már 5-6 gyerekkel, rendőrségi ügyekkel a háta mögött.

Közmunka lehetőség sincsen a településen? Elvileg kéne szervezzenek mindenhol tartós közmunkát, ahol nagy a munkanélküliség.

Egy faluban mindenki ismer mindenkit, ami egy előnye lehet az érvényesülésnek. Pl. belépsz abba a párba, amelyikbe a polgármester tartozik. Eljárkálsz a pártgyűlésekre és nyalizol a polgármesternek és a helyi góréknak. Ez nem kerül szinte semmibe. Lehet, hogy ez hozzásegítene valami jobb munkához a polgármesteri hivatalban.

2012. jún. 21. 18:38
 19/21 GhostRider3 ***** válasza:
100%

ha nem kamukérdés és tényleg akarsz munkát találni, jobb ha próbálkozol.

tény hogy sok haszontalan hülyeséget tudnak összehordani, de örülnöd kellene, hogy valaki foglalkozik veled. ha bújkálsz a munka elől, nem csoda ha nincs munkád.

ha valódi a kérdés, akkor bizonyára pszichológussal is lenne dolgod.

2012. jún. 22. 22:03
 20/21 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy ha nem kamu kérdés? Miért lenne kamu? Annyira hihetetlen hogy valaki nem tud elhelyezkedni? Egyébként meg nem bújkálok a munka elől, egyáltalán nem! Itt a válaszolók közül nyilván nagy részetek még nem igazán volt olyan helyzetbe, hogy 5 éve se pénz, se munka, se pasi, semmi. Csak a nagy szürkeség! Nagyon könnyű pattogni, hogy ilyen szánalmas, meg olyan szánalmas, meg munkakerülő. stb.
2012. jún. 23. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!