Miért nem kellek senkinek? Mi lehet velem a baj? (bőv. Lent)

"pedig a 15 éves barátnőmnek már volt vagy 30"
nézd meg az Amerikai szépség című filmet, és ráismerhetsz a barátnőd igazmondására...

Ismerős érzés.
Nekem is nehezen indult ez az egész, sosem volt önbizalmam.
Kapcsolatom 17 évesen lett először, de csak ilyen pár hetes dolgok. A srác, akiről azt hittem, érdeklem, csak ki akart használni.
Aztán idén februárban összejöttem egy sráccal, akivel nagyon boldogok vagyunk. :)
Az, h a barátnődnek 30 kapcsolata volt, az alábbiak miatt is lehet:
1. Senki sem elég jó neki, senkivel sem találja meg a közös hangot
2. Nehéz természet, senki sem bírja vele hosszú távon
3. Egyszerűen csak szereti a "változatosságot"
Mi baj a külsőddel? Miért nincs önbizalmad?
Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj privit. :ň
18/L

azért mert az iskolás fiúk még eléggé butácskák, minden osztályban van 1 -2 legszebb lány és mindenki beléjük szerelmes... ha majd idősebb leszel, kikerülsz az oktatási rendszerből, élsz, eljársz szórakozni, nem lesz mindig ott melletteg az osztály legszebb lánya, akkor maj téged is szépnek fog találni rengeteg pasi, legyél akármilyen rút...
járj el bulizni, ismerkedj, menj oda a fiúkhoz, beszélgess velük, és ha 2 mondat után itallal kínál, véletlenül se fogadd el:P

azt irod, hogy 17.éves vagy.nem értem miért nem ülsz le erröl a szüleiddel beszélgetni?másrészt nem vesztettél semmit. itt nagyon sok választ irtak, és vannak elég szélsöségesek is.szomoruan olvasom a fiatalok hozzászolását.
a modernizálodni kell és a xxl. században élünk felfogással eltüntek az erkölcsi értékek, és azt tapasztalom hogy a szülöket nem is érdekli. de panaszkodni tudnak, hogy ha bajba kerülnek a gyermekeik.hu de ciki szüz vagy felfogás. számomra az a ciki aki azzal dicsekszik hogy cipöként használják. legalább 30,-an felprobálták és utánna már nem kell a 31.-nek sem na ez ciki. egy fiatalos anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!