Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem kellek senkinek? Mi...

Miért nem kellek senkinek? Mi lehet velem a baj? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és még nem volt párkapcsolatom, pedig a 15 éves barátnőmnek már volt vagy 30, ez így elég szánalmas vele ellentétben. A barátnőm nagyon magabiztos én viszont nem. Azon is múlik, hogy mennyire van önbizalmam, mert én mindig a külsőmet okolom, hogy nincs pasim. Mit kéne tennem, hogy nekem is legyen végre már valakim és nagyon fontos a belső? Mert nekem önbizalmam van... A válaszokat előre is köszönöm! :)
2012. jún. 20. 20:19
 1/9 A kérdező kommentje:
*Mert nekem 0 önbizalmam van...
2012. jún. 20. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:

"pedig a 15 éves barátnőmnek már volt vagy 30"

nézd meg az Amerikai szépség című filmet, és ráismerhetsz a barátnőd igazmondására...

2012. jún. 20. 20:25
 3/9 anonim válasza:
Ne aggódj, én is 17 vagyok és ány, kapcsolat nélkül. Ami késik nem múlik, légy inkább büszke rá, hogy nem b@szták még szét az agyad.Ez az én elvem :)
2012. jún. 20. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés.

Nekem is nehezen indult ez az egész, sosem volt önbizalmam.

Kapcsolatom 17 évesen lett először, de csak ilyen pár hetes dolgok. A srác, akiről azt hittem, érdeklem, csak ki akart használni.

Aztán idén februárban összejöttem egy sráccal, akivel nagyon boldogok vagyunk. :)

Az, h a barátnődnek 30 kapcsolata volt, az alábbiak miatt is lehet:

1. Senki sem elég jó neki, senkivel sem találja meg a közös hangot

2. Nehéz természet, senki sem bírja vele hosszú távon

3. Egyszerűen csak szereti a "változatosságot"

Mi baj a külsőddel? Miért nincs önbizalmad?

Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj privit. :ň

18/L

2012. jún. 20. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
A végére: :)
2012. jún. 20. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha valaki olyat találsz magadnak akivel kölcsönösen szeretitek egymást, mintha már most 30szor vagy többször csalódtál volna. Jobb a boldogságra várni, mint esztelenül sorra csalódni. Én 19 éves fiú vagyok, igazat megvallva 15éves koromba volt egyszer párkapcsolatom, de végül a távolság miatt szakítottunk. De mai napig örömmel tudok vissza gondolni arra az időszakra.
2012. jún. 20. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:

azért mert az iskolás fiúk még eléggé butácskák, minden osztályban van 1 -2 legszebb lány és mindenki beléjük szerelmes... ha majd idősebb leszel, kikerülsz az oktatási rendszerből, élsz, eljársz szórakozni, nem lesz mindig ott melletteg az osztály legszebb lánya, akkor maj téged is szépnek fog találni rengeteg pasi, legyél akármilyen rút...

járj el bulizni, ismerkedj, menj oda a fiúkhoz, beszélgess velük, és ha 2 mondat után itallal kínál, véletlenül se fogadd el:P

2012. jún. 20. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy ribanc.
2012. jún. 21. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:

azt irod, hogy 17.éves vagy.nem értem miért nem ülsz le erröl a szüleiddel beszélgetni?másrészt nem vesztettél semmit. itt nagyon sok választ irtak, és vannak elég szélsöségesek is.szomoruan olvasom a fiatalok hozzászolását.

a modernizálodni kell és a xxl. században élünk felfogással eltüntek az erkölcsi értékek, és azt tapasztalom hogy a szülöket nem is érdekli. de panaszkodni tudnak, hogy ha bajba kerülnek a gyermekeik.hu de ciki szüz vagy felfogás. számomra az a ciki aki azzal dicsekszik hogy cipöként használják. legalább 30,-an felprobálták és utánna már nem kell a 31.-nek sem na ez ciki. egy fiatalos anyuka.

2012. jún. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!