Miért nem kellek senkinek?!
Figyelt kérdés
Az összes fiú barátom azt mondja, hogy szép, "gyönyörű" vagyok..
[Én nem látom magam annak (NEM ÖNSAJNÁLTATÁS!!!)..] de akkor mértnem tekint rám senki sem úgy mint nőre? mindenkinek haver meg stb, de senki sem kezdeményezne.. és nem érzem magam népszerűnek a pasik körében.. és ez már egy idő után nagyon bántó... :(
2012. febr. 27. 21:10
1/5 anonim 

válasza:

lehet,hogy nem mernek kezdeményezni,flörtölj velük egy kicsit hátha változik a helyzet
3/5 anonim 

válasza:

A fiú barátaid valószínűleg azért nem kezdeményeznek, mert félnek az elutasítástól, nincs senkinek annyi önbizalma, hogy egy ilyen szép lányt randira hívjon például azért, mert úgy vannak vele, hogy már úgyis barátként tekintesz rájuk, vagy nem tetszel nekik külső vagy belső tulajdonságaid tekintetében (így látatlanban elég nehéz megmondani egy pozitív és egy negatív vélemény után). Lehet máshol kellene keresni.
4/5 Ruhaipari szakértő válasza:
Úgy tudom, a fiúk a vidám, laza lányokat kedvelik. Mosolyogj, nevess, akár kacagj, ha van min - de csak őszintén. A humor pl. sok mindent megold. Mesélj az aktuális témához illő vicceket. A fiúk is szeretnek fontosak lenni. Kérdéseket célszerű feltenni mindnek, aki érdekel. Olyan kérdéseket, amelyek valóban érdekelnek. Persze óvatosan, és nem lerázhatatlanul. A közös, vagy veled harmonikus dolgokba bele lehet kapaszkodni: fakultás, hobbi, sport, egyéb - keresni, mit lehetne legalább egyszer együtt csinálni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! Csak éppen az a baj velem, hogy nehezen elegyedek szóba mindenkivel.. Flörtöléssel nincs bajom, de viccmesélés, kérdezősködés kicsit messze áll tőlem. :S
2012. febr. 27. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!