Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szerencsétlenkedek...

Miért szerencsétlenkedek amikor próbálok barátkozni?

Figyelt kérdés

Pl. ha megismerkedek egy új emberrel, akkor mindig felcsillan a remény,hogy összebarátkozhatnák(mert nincsenek barátaim) de egy idő után már nincs miről beszélni és zavaromban sokszor hülyeségeket is mondok.

Járok sportolni és 1 emberen kívül szinte senkivel sem beszélek 1-2 mondatnál többet, mert nem tudok mit mondani és nem is érdekel amiről ebszélnek. Most jött egy új lány és reménykedtem,hogy talán össze tudunk barátkozni, de elég hülyeségeket mondtam neki. 2. alkalommal már alig tudtunk miről beszélni és szépen lassan már azt vettem észre,hogy egymáshoz sem szólunk.

Mit tudnék tenni ez ellen?

21L

2012. jún. 20. 09:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amikor rám írt valaki itt gyakorin,hogy szeretne velem beszélgetni, akkor felvettük egymást msn-re, csak az volt a baj,hogy míg én tényleg beszélgetni akartam, mások 10 percenként írtak 1-2 mondatot, és szinte csak én tettem fel kérdéseket, pedig nem is én kezdeményeztem a dolgot. Ez kb. a 90 %-ra igaz akivel eddig beszélgettem itt. Persze voltak olyanok is akiknél a távolság volt a gond.
2012. jún. 23. 16:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én úgy ismerkedtem itt h pl egy vicces kérdést kiírt vki vagy én és a válaszaink alapján szimpatikusak voltunk egymásnak, elkezdtünk privibe írkálni aztán msn-t cseréltünk.

Ha csak úgy elkezdek vkivel beszélgetni nem mindig jövünk ki jól :S

A távolság am téll gond.. :/

A ritka válaszolgatás nálam is megvan ha egyszerre többekkel beszélek, de azért nem mindig persze, ezért érdemes személyesen találkozni :)

2012. jún. 23. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!