Miért szerencsétlenkedek amikor próbálok barátkozni?
Pl. ha megismerkedek egy új emberrel, akkor mindig felcsillan a remény,hogy összebarátkozhatnák(mert nincsenek barátaim) de egy idő után már nincs miről beszélni és zavaromban sokszor hülyeségeket is mondok.
Járok sportolni és 1 emberen kívül szinte senkivel sem beszélek 1-2 mondatnál többet, mert nem tudok mit mondani és nem is érdekel amiről ebszélnek. Most jött egy új lány és reménykedtem,hogy talán össze tudunk barátkozni, de elég hülyeségeket mondtam neki. 2. alkalommal már alig tudtunk miről beszélni és szépen lassan már azt vettem észre,hogy egymáshoz sem szólunk.
Mit tudnék tenni ez ellen?
21L

Én mindig érdeklődve figyelek, amikor valaki beszél hozzám(még ha nem is érdekel) és nem azt mondom,hogy senki sem érdekel, pl. volt egy néhány olyan ismerősöm, osztálytársaim akikkel nagyon jóban voltam és érdekelt amit mondanak. Akik meg nem érdekelnek azok azért nem mert nem ismerem őket és első benyomásra unszimpatikusak. Persze tudom,hogy esélyt kell adni mindenkinek de valahogy nem találok olyan embereket akik "megfognának" a személyiségükkel. Egyébként biztos vagyok benne,hogy sokan meg rólam gondolják ezt,hogy nem vagyok érdekes. Ez azért is van mert kicsit visszahúzódó vagyok és nem mutatom meg a valódi arcomat.
Pl. olyan hülyeségeket szoktam csinálni,hogy fél órája ismerem a csajt és már megkérdezem,hogy fent van a facebookon, szóval szinte így "lerohanom", mert már azon jár az agyam,hogy majd ráírok gépen és kialakul valami. Bár lehet,hogy ezt csak én túlzom el és igazából nincs benne semmi különös, nem tudom.

De nem mondod h minenki unszimpatikus?
Olyanokkal ismerkedj akikkel eltudod képzelni h haverkodtok, azért ott is számít a külső mégha nemis úgy mint egy kapcsolatban. :)
nem mindenki unszimpatikus, van aki az, van aki semleges...
Szinte csak sporton találkozom azzal a 10-12 emberrel, és közülük egyet sem tudok mondani aki egy kicsit is szimpatikus lenne.

És mondjuk ha csak sétálsz az utcán vagy a boltokban ott sem látsz olyat akire mondhatnád h na őt szivesen megismerném?
Suliba nem jársz? Ott mi a helyzet vagy ha nem akk mi volt eddig amig jártál?

És velük nem lehet újraéleszteni a dolgokat? :O
De pl itt is ráírhatsz vkire aki szimpatikusakat kérdez vagy válaszol vmi vicces kérdésre :)

Pedig én volt h ráírtam így több év után régi ismerősökre, csak h mi van velük aztán van akivel újra összehaverkodtunk :)
De valóban nem mindenki örül ennek..
Viszont ha itt az oldalon beszélgettél , ott miért szakadt meg a dolog? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!