Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyan tudnák...

Szerintetek hogyan tudnák barátkozni az új suliba?

Figyelt kérdés

Most ballagok az általánosból és nem ismerek senkit az új sulimba, és mégse mehetek oda valakihez, hogy: szia leszünk barátok? Szerintetek hogyan csináljam?

14/L

2012. máj. 19. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Először is. Tudnék. Magyar létedre nem ártana tudni. No mindegy, nem itélkezem. Idővel kialakul egy ismeretségi, baráti kör. Ezen nem kell izgulni. Még nekem is így volt, pedig én szélsőségesen introvertált vagyok.
2012. máj. 19. 20:13
 2/7 dzsola válasza:
0%
a 9 osztájbol verd le a legvagányab de nem a legizmosab gyereket, és akkor még csajod is lesz, ha lány vagy akkor meg egyszerüen legyél ribanc
2012. máj. 19. 21:06
 3/7 anonim válasza:

# 2/2

Ez egy orbitális nagy f@szság! Éppen ezt nem szabad tenni. Amúgy a per jel után nem azt jelenti a betű, h lány? Nah, mind1. Szerintem az új suliban ne keltsd fel magadra a figyelmet. Viselkedj úgy, ahogy önmagad vagy! A hasonló érzésű emberek majd rádtalálnak, de azért ők sem az égből pottyannak az öledbe! Én is 14/L vagyok, és nincsenek barátaim. A fiúkkal barátkozom, mert úgy érzem, h a jelenlegi környezetemben ők éreznek velem legjobban együtt, és ők állnak hozzám a legközelebb. De a legfontosabb az, hogy add önmagad, és ne barátkozz olyanokkal, akik csak kihasználnak! Ha egyszer hagyod magad kihasználni, akkor onnan már csak akkor lesz kiút, ha nem egy suliba jártok! Ne engedd magad befolyásolni, és ne hagyd magad frusztrálni. Ha kinevetnek a hátad mögött, akkor tojj rá egy nagyot! Amúgy ez majd úgyis kialakul, hogy kivel leszel jóban! Csak néha kicsit próbálj beszélgetni, és majd beindul, hidd el!

2012. máj. 19. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

# 1/3

nagy hüyleségket írsz:

honnan tudod hogy magyar? honann tudod hoyg nem elgépelte?

miért olyan biztos hogy mindenkinek lesz baárti köre, csak mert te introvertált voltál és lett?

# 3/3

egyetértek, bár ez csak egy ideális forgatókönyv, és elsőre úgyis mindenki izgulni fog. csak úgy lehet legyőzni a félszegséget, hogy tapasztalatot szerzel. szerintem.

egyébként érdekes hogy általában az értelmesebb lányok mind fiúkkal barátkoznak, pedig azt állítják, hoyg a lányok hamarabb érnek, közben meg lányok panaszkodnak arról, hogy az osztályukban midnenki buta rbanc...

2012. máj. 20. 10:01
 5/7 Emy95 válasza:

Én úgy rontottam el, hogy nem köszöntem senkinek. Egy árva szót sem mertem kinyögni az első nap.

Szerintem így kezdhetnéd:"Hello, ......(nevet)....... Titeket hogy hívnak?

DE ez csak egy ötlet.

2012. máj. 20. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
ez az utóbbi tipp nagyon erőltetett, ha valaki gátlásos, inkább ne osztogasson tippeket
2012. máj. 20. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:

*tudnék... elgépeltem..

De azért köszi a válaszokat:)

2012. máj. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!