Lehetséges az, hogy én nem tudom, hogy hogyan kell barátkozni?
Csendesebb vagy mint a többiek? Be szoktál kapcsolódni egy-egy beszélgetésbe, vagy csak inkább csendesen szemlélődsz? Hogy érzed magad mikor beszélned kell másokkal? Feszült vagy és nem tudod önmagad adni, vagy nyugodt vagy, de valamiért mégsem sikerül barátságokat kialakítani?
Nekem sincsenek barátaim. F
Köszönöm szépen az első nagyon értelmes választ -.-''
Nem tartom magam csúnyábbnak az átlagnál. Igaz nem vagyok átlagos, kreol bőröm van mert apukám külföldi. De ha ez az oka annak, hogy az emberek nem akarnak barátkozni velem, akkor kijelenthetem, hogy rasszista országban élünk.
Az Első válaszoló csak szemétkedik, ne törődj vele.
A csendesség, visszahúzódottság jelentheti, hogy nehezebben barátkozol, de azért végül sikerülnie kéne.
Adsz esélyt az embereknek? Nem "osztályozod" őket fejben, veted el a legtöbbet valami miatt, akár tudat alatt? (Van, aki ezt csinálja, és észre sem veszi.)
Nem érzed egy új társaságban kapásból, hogy ők biztos nem fogadnának be, nem is olyanok, mint te, ezért nem érdemes próbálkozni?
Ha látják az emberek valakin az elutasítást, akkor nem nagyon próbálkoznak...
Ismerös a helyzeted... én se tudok kezdeményezni, visszahúzódó vagyok ha ismeretlenekhez kéne szólni... ennek köszönhetöen nincsenek barátaim se.
Egyszer volt egy legjobb barátnöm, de aztán átvert és csúnyán "kifordult magából"..
Már elég kedvetlen vagyok, nem nagyon tudom hogyan lehet változtatni ezen...
17/L
mivel írtad h nem utasítanál vissza senkit ha a barátod akarna lenni én szívesen jelentkeznék:D
mivel sajnos ezzel én is úgy vagyok mint te.szóval szívesen barátkoznék veled.ha gondolod írj.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!