Hogyan változtassak ezen a szörnyű életen?
Egy csőd vagyok. Minden nap 24 órában itthon ülök és nem csinálok semmit. Nincs munkám, mert félek elmenni egy állásinterjúra, nem tudom "eladni" magamat. Közben folyamatosan cseszegetnek itthon,hogy menjek már el dolgozni, mert nem tudnak eltartani. Nincs semmi önbizalmam, az utcára alig merek kimenni, mert csúnyának érzem magam és kövér is vagyok. Még ruháim sincsenek, mert utálok ilyen testtel vásárolni és nem is nagyon lehet, mert alig kapok valamit a méretemben, kb. 1 gatyám van.
Nincsenek barátaim se, az egész nyarat a 4 fal között töltöm.
Számtalanszor elhatároztam,hogy változtatok, de sosem sikerült. Este tele önbizalommal, elhatározással fekszem le, reggelre viszont ez elmúlik és céltalanságot érzek.
Mit tegyek,hogy megváltozzon az életem?
L
Nem számít hogy kövér vagy. Egy ismerősöm is kövér, de szerintem nagyon-nagyon szép. Szóval az nem baj. Menj el fodrászhoz! Nézegesd meg más lányoknak milyen frizurájuk van, és amelyik a legjobban tetszik csináltasd meg magadnak :). Ha nincs pénzed fodrászra, akkor egyszer otthon keress rá a neten valami otthon elkészíthető frizurákra. Pl konty vagy fonás. Ha rövid hajad van, arra is nagyon jó megoldások vannak. Ezen a nyáron szépülj meg. :)
Az állás interjúra vásárolj elegáns dolgokat. Szerintem értékelik ha a komoly, és elegáns megjelenésed van. Majd vegyél vagány ruhákat, és menj el szórakozni. Hogy szerezz barátokat. Majd szerzel egy pasit is, aki agyon dicsér :D . Dolgozz sokat, majd menj el egyetemre vagy legalább valamilyen tanfolyamra mert sokáig nem tudsz így megélni.
És szerintem is ha szépnek érzed magad, a kisugárzásod is magabiztosabb lesz. Ha fiatal vagy, akkor szépen helyre lehet hozni mindent :) És ne és sajnáld magad a 4 fal között, hanem KÜZDJ AZ ÁLMODÉRT! :)) na jó ez sehogy sem illik ide xDD
köszönöm szépen a válaszokat, nagyon jó volt olvasni, amiket írtatok, már is jobb kedvem van. Megfogadom a tanácsokat, és végre elkezdek változtatni...
Még egyszer köszönöm!
21 éves vagyok
ma 08:27
Még csak tegnap írtam ki a kérdést. Üljek egész nap a gé előtt,hogy mikor érkezik válasz?
"Üljek egész nap a gé előtt,hogy mikor érkezik válasz?"
Azt hittem ezt csinálod. :D -> "Minden nap 24 órában itthon ülök"
utolsó
De nem a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!