Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok rólam ezek alapján?

Mit gondoltok rólam ezek alapján?

Figyelt kérdés

Még csak 16 éves vagyok,szóval lehet hogy változom még,de most így látom magam:

-Kos a csillagjegyem,ezért temperamentumos vagyok,lobbanékony,a legkisebb apróságon felhúzom magam,ami nem jó.

-Ennek ellenére érzelmes,romantikus vagyok,imádom a barátaimat,családomat,de ezt nem igazán mutatom ki nekik.

-Simán elsírom magam egy filmen,vagy egy megható dolgon,de mások előtt nem szeretek sírni,mert azt hiszem,hogy akkor gyengének látnak.

-Az előbb már írtam,hogy romantikus is vagyok,imádom a naplementét bámulni,vagy éjszaka kifeküdni a fűre és a csillagokat nézni:)

-Kítűnő tanuló vagyok,és ezért sajnos sokan strébernek tartanak,pedig nem szeretek tanulni,sőt utálok,de a szüleim úgy neveltek,hogy legyek mindig szorgalmas,kitartó,mert csak így fogom elérni a céljaimat.

-Sajnos elég nehezen oldódom társaságban,kell egy kis idő,de amúgy ha már ismerjük egymást,akkor szinte mindig én beszélek,viccelődöm.

-Imádok táncolni,mozogni.

-Bulizni nem sűrűn járok el,a diszkókat kifejezetten utálom,inkább "házibulis" típus vagyok,de mint írtam,csak havonta 1×-2× járok el.

-Alkoholt ritkán iszom,de akkor is csak keveset,a mai tinikkel ellenben.Egy doboz sör,max. 2,esetleg egy kis boros-kóla:)

-Nem értem a mai fiatalokat,hogy miért kell minden hétvégén hót részegre inni magukat,és utána a saját hányásukba fetrengenek.Miért kell 13 évesen össze-vissza kefélni,meg cigizni.

-Annak ellenére hogy még fiatal vagyok,nem szeretem ezt a mai világot,pont azért,amit az előbb leírtam.

-Sokkal inkább lettem volna fiatal a 80-as,90-es években.

-Ki nem állhatom a puxi,szercsi,láwcsi,PÁWA,mert mi megtehetjük..stb.hasonló beszédet.:)

-Utálom az igazságtalanságot,az erőszakot,a cigit, a nagyképű embereket.

-De azért van jó pár dolog amit szeretek:):imádom a színeket,a tavasz,a nyarat, a napsütést,a virágokat,az állatokat.

-Mivel én is lány vagyok,ezért imádok vásárolni,és vásárolni,de nem szeretem a plázákat.

-Imádom a szivárványt,a nyári eső illatát,a zenét,mindenféle stílust kedvelek,csak a komoly zenét,és a "tuc-tuc"zenét nem szeretem:)

-Imádok segíteni az embereken,ha meglátok egy hajléktalant,úgy érzem,hogy muszály segítenem rajta,mindig ado egy kis pénzt nekik,habár tudom,hogy piára költi,de akkoris:)

-Egyik nagy álmom,hogy majd kiutazzak Afrikába,és segítsek a rászorúlokon,az éhező gyerekeken.

-Szeretnék majd elutazni New Yorkba,Los Angelesbe,és több amerikai városba,illetve sokfelé a világban.

-Szeretnék majd gondoskodni későbbiekben a szüleimről,mivel ők mindent megtesznek értem.

-Még nem volt barátom,de már van kiszemeltem:)

-Nem vagyok elégedett magammal,de mindent tőlem telhetőt megteszek,hogy úgy nézek ki,hogy magamnak is tetszek.

-Számomra nem fontos a pénz,egy szükséges rossz szerintem.

-Az emberekben sem azt nézem,hogy kinek mennyi pénze van,sokkal inkább fontosabba belső.

-Mások szerint kedves vagyok,bárkit meghallgatok szívesen,segítőkész vagyok,ha mondjuk megkér anyukám valamire,azt mindig megcsinálom,és cserébe nem várok el semmit,nem vagyok követelödző.

De azért vannak rossz tulajdonágaim is:türelmetlen vagyok,néha önző,ha olyanom van,akkor tudok nagyon undok is lenni.

Na ,azt hiszem ennyi,majd ha még eszembe jut valami,leírom:)

Puszi mindenkinek

16/l

2009. júl. 5. 10:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg, mostmég ezvan, mert 16 éves vagy. korlátozott vagy, de miután betöltöd a 18-at, szüleid majd többet engednek bulizgatni. és akkor kipróbálod az első füves cigit.. vagy a mégtöbb alkoholt, esetleg a cigit is.. aztán meg jön egy pasi, egy csalódás.. és lehet jönnek az egyéjszakás kalandozások. sosem tudhatod mi lesz egy-két év múlva.

de igen most még csak 16 vagy. fajin, végülis jó, hogy tényleg nemmindenki olyan h 'azé vagyok májer, mert 70 jégert, 4 vilmost lenyomtam 7végén a buliba és két pasival jöttem össze' ehhez azé tartás kell, h ne ilyen legyél, meg megfelelő baráti kör.. de hidd el, eljön majd az, hogy nem akarsz kilógni a sorból.. de egy-két év, és újra ilyen leszel mint most, csak még érettebb.

20L

2009. szept. 10. 22:20
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyi idős lennék, tuti nem barátkoznék veled...

mindig szt érzékeltetnéd velem h én vagyok a rossz te meg a jó kislány:D

2009. okt. 10. 17:14
 33/37 anonim válasza:

Azt gondolom, hogy ezt tuti nem én írtam, mégis rólam szól, kivéve azt, hogy én rák vagyok és a "hova szeretnék eljutni" rovatba nagybetűkkel beírnám, hogy London!

Ez félelmetes!!!

2010. ápr. 11. 18:36
 34/37 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ha megbántalak, de szerintem te egy gazdag család elkényeztetett kislánya vagy, aki még nem dugta ki a kis fejét a rózsaszín falak mögül. Azt tanácsolom mentsd el amit írtál magadról és olvasd vissza pár év múlva.
2010. máj. 5. 21:01
 35/37 anonim ***** válasza:
Az afrikai éhezôkrôl meg csak annyit, csak hogy felvilágosítsalak: hiába mennél ki, a segítséggel egyben ártanál is, nem érnél el vele semmit. Ha munkahelyet teremtesz, akkor segítesz, de ôk nem fognak dolgozni. Ha gyógyszert adsz segítesz, de amiben ôk megbetegnek, arra nincs gyógyszer. Szerintem naív vagy és nagyon informálatlan, vagyis fiatal és még gyerek.
2010. máj. 5. 21:07
 36/37 anonim ***** válasza:
azt gondolom h 1 előítéletekkel teli fruska vagy...én sosem fikázom azokat az embereket akik pl füveznek v hasonló..lehet h van okuk is rá. Oké lehet rájuk momdani h gyengék és rossz felé fordultak, de bennem van empátia is is ha olyan helyzet kergette bele akkor elfogadom őket és megértem kicsit. nem 1ből fikázom,h. miért ilyne "rosszéletűek" nézz néha a felszín alá is, azt ajánlom
2010. máj. 6. 12:09
 37/37 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! szerintem te egy mocsok ribanc vagy !!! am else olvastam :D
2010. máj. 22. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!