Mit gondoltok az Edina névről? Hogy nézhet ki a neve alapján?
Figyelt kérdés
A barátnőm folyton azon agyal, hogy minek változtassa meg a nevét. Talán ha mutatok neki valamit, ami miatt jó a neve akkor nem ez lesz a főtéma. De jöhet a negatív kritika is. Rosszabb már nem lesz.2009. márc. 28. 21:14
2/9 anonim válasza:
Én ahány Edinát ismertem, mind alacsony, barna hajú, kissé kövérkés, de átlagos megjelenésű lány volt. Persze ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni. Szerintem az Edina szép név, vétek lenne megváltoztatni.
3/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem tetszik ez a név. Ugyan még nem volt Edina nevű ismerősöm, de szerintem egy középmagas, szőke göndör hajú lány lenne Edinás:) Amolyan vagány csaj, aki szeret mindenben benne lenni, és imádja a színes holmikat:)
-Tündérlány(17)-
4/9 anonim válasza:
kicsit magas, vékonyka, festettvörös-fekete melíros középhosszú vasalt hajú lányt, és kék szemmel
5/9 anonim válasza:
Húgomat Edinának hívják, világosbarna, hosszú egyenes haja, zöldesbarna szeme és babapofija van. (Sokszor mondták neki Usaban, hogy olyan Catherine Zeta-Jones-os arcú. Irigykedem is egy kicsit!)
6/9 anonim válasza:
Edina vagyok, barna hajú, alacsony, vidám természetű, fősulit végzett, imádom az állatokat, az idegen nyelveket, a gépészeti iparban dolgozom, holott inkább vagyok humán beállítottságú, de megtanultam a munkám és szeretem ... ja, és szerintem nem rossz név. bár, itt
7/9 anonim válasza:
én is Edina vagyok, és teljesen illik rám a - 03-31 16:38 - leírás a húgáról. alacsony, nagyon hosszú egyenes világos barna hajam, zöldes szemem van, s nekem is baba arcom.
17 éves létemre nem volt még gondom igazi pattanásokkal. :)
8/9 anonim válasza:
Én is Edina vagyok(:
szőkésbarna hajú, középmagas vékony barna szemű:)
szeretem a nevem:P
9/9 anonim válasza:
Nekem az Edina nevű ismerőseim mind magasak, szépek és csinosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!