Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok rólam ezek alapján?

Mit gondoltok rólam ezek alapján?

Figyelt kérdés

Még csak 16 éves vagyok,szóval lehet hogy változom még,de most így látom magam:

-Kos a csillagjegyem,ezért temperamentumos vagyok,lobbanékony,a legkisebb apróságon felhúzom magam,ami nem jó.

-Ennek ellenére érzelmes,romantikus vagyok,imádom a barátaimat,családomat,de ezt nem igazán mutatom ki nekik.

-Simán elsírom magam egy filmen,vagy egy megható dolgon,de mások előtt nem szeretek sírni,mert azt hiszem,hogy akkor gyengének látnak.

-Az előbb már írtam,hogy romantikus is vagyok,imádom a naplementét bámulni,vagy éjszaka kifeküdni a fűre és a csillagokat nézni:)

-Kítűnő tanuló vagyok,és ezért sajnos sokan strébernek tartanak,pedig nem szeretek tanulni,sőt utálok,de a szüleim úgy neveltek,hogy legyek mindig szorgalmas,kitartó,mert csak így fogom elérni a céljaimat.

-Sajnos elég nehezen oldódom társaságban,kell egy kis idő,de amúgy ha már ismerjük egymást,akkor szinte mindig én beszélek,viccelődöm.

-Imádok táncolni,mozogni.

-Bulizni nem sűrűn járok el,a diszkókat kifejezetten utálom,inkább "házibulis" típus vagyok,de mint írtam,csak havonta 1×-2× járok el.

-Alkoholt ritkán iszom,de akkor is csak keveset,a mai tinikkel ellenben.Egy doboz sör,max. 2,esetleg egy kis boros-kóla:)

-Nem értem a mai fiatalokat,hogy miért kell minden hétvégén hót részegre inni magukat,és utána a saját hányásukba fetrengenek.Miért kell 13 évesen össze-vissza kefélni,meg cigizni.

-Annak ellenére hogy még fiatal vagyok,nem szeretem ezt a mai világot,pont azért,amit az előbb leírtam.

-Sokkal inkább lettem volna fiatal a 80-as,90-es években.

-Ki nem állhatom a puxi,szercsi,láwcsi,PÁWA,mert mi megtehetjük..stb.hasonló beszédet.:)

-Utálom az igazságtalanságot,az erőszakot,a cigit, a nagyképű embereket.

-De azért van jó pár dolog amit szeretek:):imádom a színeket,a tavasz,a nyarat, a napsütést,a virágokat,az állatokat.

-Mivel én is lány vagyok,ezért imádok vásárolni,és vásárolni,de nem szeretem a plázákat.

-Imádom a szivárványt,a nyári eső illatát,a zenét,mindenféle stílust kedvelek,csak a komoly zenét,és a "tuc-tuc"zenét nem szeretem:)

-Imádok segíteni az embereken,ha meglátok egy hajléktalant,úgy érzem,hogy muszály segítenem rajta,mindig ado egy kis pénzt nekik,habár tudom,hogy piára költi,de akkoris:)

-Egyik nagy álmom,hogy majd kiutazzak Afrikába,és segítsek a rászorúlokon,az éhező gyerekeken.

-Szeretnék majd elutazni New Yorkba,Los Angelesbe,és több amerikai városba,illetve sokfelé a világban.

-Szeretnék majd gondoskodni későbbiekben a szüleimről,mivel ők mindent megtesznek értem.

-Még nem volt barátom,de már van kiszemeltem:)

-Nem vagyok elégedett magammal,de mindent tőlem telhetőt megteszek,hogy úgy nézek ki,hogy magamnak is tetszek.

-Számomra nem fontos a pénz,egy szükséges rossz szerintem.

-Az emberekben sem azt nézem,hogy kinek mennyi pénze van,sokkal inkább fontosabba belső.

-Mások szerint kedves vagyok,bárkit meghallgatok szívesen,segítőkész vagyok,ha mondjuk megkér anyukám valamire,azt mindig megcsinálom,és cserébe nem várok el semmit,nem vagyok követelödző.

De azért vannak rossz tulajdonágaim is:türelmetlen vagyok,néha önző,ha olyanom van,akkor tudok nagyon undok is lenni.

Na ,azt hiszem ennyi,majd ha még eszembe jut valami,leírom:)

Puszi mindenkinek

16/l

2009. júl. 5. 10:29
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

na most ide figyeljen mindenki!én ezt a kérdést nem azért írtam ki,h sértegessenek,hanem h KúlTÚRÁLTAN véleményt mondjanak rólam!egyáltalán nem vagyok beképzelt,miből gondoljátok ez?!én csak leírtam h miket szeretek,és miket nem4egyáltalán nem vok megelégedve magammal,önbizalmam sincsen,és akkor én vok beképzelt!?meg h minden a seggem alá raktak!na persze!nem is ismertek!ezek alapján amiket leírtam,nem sok minden derül ki rólam!képzeljétek,h sokszor volt az elmúlt években,h nekem kellett főznöm a családnak,mivel anyukám beteg volt,apukám ivott!aztán 2 éve építkeztünk,akkor is nekem kellett egész nyáron főzni,mosni,mert a szüleim reggeltől estig dolgoztak a házon!és a tavalyi évben is sokat dolgoztam,mivel van egy kisebb gazdaságunk,és reggel korán kellett kelnem,az állatokat etetni,napközben a fóliában 50 fokban dolgozni,és nem volt az h egész nap strandon szórakoztam a barátaimmal,meg vásárolgattunk,meg délig aludtam!ja és akkor még a betegségeimről nem is beszéltem!

és mindezt nem azért írtam le,h most sajnáljatok,mert gondolom,egypáran majd azzal fognak jönni:"jaj,most akkor sajnálni kéne téged?"

nem,nem kell sajnálni,mindezt azért írtam le,h tisztában legyetek a dolgokkal!

ezzel le is zártam a vitát,én már többször nem fogok ide írni,magyarázkodni!

2009. júl. 7. 10:14
 22/37 anonim ***** válasza:
71%
Átlagos tini vagy.
2009. júl. 7. 15:37
 23/37 anonim ***** válasza:
az..
2009. júl. 9. 00:22
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
azt írtad h nem vagy kiváncsi az az ilyen sértegetésre? akkor minek tetted fel a kérdést ha csak a számodra kedvező válaszokat akarod "meghallani"?na ez érdekesssss...
2009. júl. 17. 02:36
 25/37 anonim ***** válasza:
68%

Tudom, régi kérdés, de rátaláltam és annyira felidegesítettél, hogy muszáj elmondanom a véleményemet.

Szálljál magadba egy kicsit ha még nem tetted, szerinted másoknak nincsennek ilyen nehézségei?? Sőt, képzeld, másnak az nem annyiból áll hogy jajj most én főzök..

SZAR VAGY(:

2009. júl. 28. 17:08
 26/37 A kérdező kommentje:
örülök,h ilyen őszinték vagytok:)
2009. júl. 28. 17:11
 27/37 anonim válasza:
100%
már önmagában az a tény, hogy te ezt így itt megkérdezed, azt jelenti számomra, hogy egy modoros, mesterkélt, manipulatív, de valójában végtelenül ostoba lány vagy.
2009. aug. 14. 20:17
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
tele komplexusokkal....mert ha nem lenne'nek, nem lenne ra szukseged, h idegenek ajnarozza'k a neten a sajat magad altal krealt jellemzo"ket, h hizzon a ma'jad...
2009. aug. 17. 13:40
 29/37 anonim válasza:
54%

Szerintem teljesen iagazd van!!

Amúgy sokban hasonlítunk,pedig én nyilas vagyok..:D;)

és nekem is volt/van sok olyan osztálytársam akik sajnos már 14 évesen elvesztették a szüzességüket!meg minden hétvégén bulizni,diszkóba megy!!aztán másnap azt sem tudja h ki volt az a bizonyos fiú..

ez eléggé elszomorító!

nah mindeggy ennyit akartam..;)

2009. aug. 26. 21:14
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
azt akarod hallani,hogy te vagy a világ legtökéletesebb tinije, minden szülő álma?
2009. aug. 30. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!