Mit gondoltok rólam ezek alapján?
Még csak 16 éves vagyok,szóval lehet hogy változom még,de most így látom magam:
-Kos a csillagjegyem,ezért temperamentumos vagyok,lobbanékony,a legkisebb apróságon felhúzom magam,ami nem jó.
-Ennek ellenére érzelmes,romantikus vagyok,imádom a barátaimat,családomat,de ezt nem igazán mutatom ki nekik.
-Simán elsírom magam egy filmen,vagy egy megható dolgon,de mások előtt nem szeretek sírni,mert azt hiszem,hogy akkor gyengének látnak.
-Az előbb már írtam,hogy romantikus is vagyok,imádom a naplementét bámulni,vagy éjszaka kifeküdni a fűre és a csillagokat nézni:)
-Kítűnő tanuló vagyok,és ezért sajnos sokan strébernek tartanak,pedig nem szeretek tanulni,sőt utálok,de a szüleim úgy neveltek,hogy legyek mindig szorgalmas,kitartó,mert csak így fogom elérni a céljaimat.
-Sajnos elég nehezen oldódom társaságban,kell egy kis idő,de amúgy ha már ismerjük egymást,akkor szinte mindig én beszélek,viccelődöm.
-Imádok táncolni,mozogni.
-Bulizni nem sűrűn járok el,a diszkókat kifejezetten utálom,inkább "házibulis" típus vagyok,de mint írtam,csak havonta 1×-2× járok el.
-Alkoholt ritkán iszom,de akkor is csak keveset,a mai tinikkel ellenben.Egy doboz sör,max. 2,esetleg egy kis boros-kóla:)
-Nem értem a mai fiatalokat,hogy miért kell minden hétvégén hót részegre inni magukat,és utána a saját hányásukba fetrengenek.Miért kell 13 évesen össze-vissza kefélni,meg cigizni.
-Annak ellenére hogy még fiatal vagyok,nem szeretem ezt a mai világot,pont azért,amit az előbb leírtam.
-Sokkal inkább lettem volna fiatal a 80-as,90-es években.
-Ki nem állhatom a puxi,szercsi,láwcsi,PÁWA,mert mi megtehetjük..stb.hasonló beszédet.:)
-Utálom az igazságtalanságot,az erőszakot,a cigit, a nagyképű embereket.
-De azért van jó pár dolog amit szeretek:):imádom a színeket,a tavasz,a nyarat, a napsütést,a virágokat,az állatokat.
-Mivel én is lány vagyok,ezért imádok vásárolni,és vásárolni,de nem szeretem a plázákat.
-Imádom a szivárványt,a nyári eső illatát,a zenét,mindenféle stílust kedvelek,csak a komoly zenét,és a "tuc-tuc"zenét nem szeretem:)
-Imádok segíteni az embereken,ha meglátok egy hajléktalant,úgy érzem,hogy muszály segítenem rajta,mindig ado egy kis pénzt nekik,habár tudom,hogy piára költi,de akkoris:)
-Egyik nagy álmom,hogy majd kiutazzak Afrikába,és segítsek a rászorúlokon,az éhező gyerekeken.
-Szeretnék majd elutazni New Yorkba,Los Angelesbe,és több amerikai városba,illetve sokfelé a világban.
-Szeretnék majd gondoskodni későbbiekben a szüleimről,mivel ők mindent megtesznek értem.
-Még nem volt barátom,de már van kiszemeltem:)
-Nem vagyok elégedett magammal,de mindent tőlem telhetőt megteszek,hogy úgy nézek ki,hogy magamnak is tetszek.
-Számomra nem fontos a pénz,egy szükséges rossz szerintem.
-Az emberekben sem azt nézem,hogy kinek mennyi pénze van,sokkal inkább fontosabba belső.
-Mások szerint kedves vagyok,bárkit meghallgatok szívesen,segítőkész vagyok,ha mondjuk megkér anyukám valamire,azt mindig megcsinálom,és cserébe nem várok el semmit,nem vagyok követelödző.
De azért vannak rossz tulajdonágaim is:türelmetlen vagyok,néha önző,ha olyanom van,akkor tudok nagyon undok is lenni.
Na ,azt hiszem ennyi,majd ha még eszembe jut valami,leírom:)
Puszi mindenkinek
16/l
na most ide figyeljen mindenki!én ezt a kérdést nem azért írtam ki,h sértegessenek,hanem h KúlTÚRÁLTAN véleményt mondjanak rólam!egyáltalán nem vagyok beképzelt,miből gondoljátok ez?!én csak leírtam h miket szeretek,és miket nem4egyáltalán nem vok megelégedve magammal,önbizalmam sincsen,és akkor én vok beképzelt!?meg h minden a seggem alá raktak!na persze!nem is ismertek!ezek alapján amiket leírtam,nem sok minden derül ki rólam!képzeljétek,h sokszor volt az elmúlt években,h nekem kellett főznöm a családnak,mivel anyukám beteg volt,apukám ivott!aztán 2 éve építkeztünk,akkor is nekem kellett egész nyáron főzni,mosni,mert a szüleim reggeltől estig dolgoztak a házon!és a tavalyi évben is sokat dolgoztam,mivel van egy kisebb gazdaságunk,és reggel korán kellett kelnem,az állatokat etetni,napközben a fóliában 50 fokban dolgozni,és nem volt az h egész nap strandon szórakoztam a barátaimmal,meg vásárolgattunk,meg délig aludtam!ja és akkor még a betegségeimről nem is beszéltem!
és mindezt nem azért írtam le,h most sajnáljatok,mert gondolom,egypáran majd azzal fognak jönni:"jaj,most akkor sajnálni kéne téged?"
nem,nem kell sajnálni,mindezt azért írtam le,h tisztában legyetek a dolgokkal!
ezzel le is zártam a vitát,én már többször nem fogok ide írni,magyarázkodni!
Tudom, régi kérdés, de rátaláltam és annyira felidegesítettél, hogy muszáj elmondanom a véleményemet.
Szálljál magadba egy kicsit ha még nem tetted, szerinted másoknak nincsennek ilyen nehézségei?? Sőt, képzeld, másnak az nem annyiból áll hogy jajj most én főzök..
SZAR VAGY(:
Szerintem teljesen iagazd van!!
Amúgy sokban hasonlítunk,pedig én nyilas vagyok..:D;)
és nekem is volt/van sok olyan osztálytársam akik sajnos már 14 évesen elvesztették a szüzességüket!meg minden hétvégén bulizni,diszkóba megy!!aztán másnap azt sem tudja h ki volt az a bizonyos fiú..
ez eléggé elszomorító!
nah mindeggy ennyit akartam..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!