Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha így érzek az...

Normális ha így érzek az emberek iránt?

Figyelt kérdés

Nagyon bizalmatlan vagyok az emberekkel, igazán SENKIBE sem bízok. Egy csomó dolog teljesen hidegeny hagy melyek másokat foglalkoztatnak(akár említhetnék itt pletykát,búlvár, stb.Még a közeli hozzátartozók is közömbösek, temetés se hattott meg soha. Nemigazán tudom átérezni mások helyzetét, de mégsem tűnik fel nekik. Bennem meg hamar megbíznak. Kerülöm a társaságot, nem járok el szórakozni sem, nagyritkán 1-2 emberrel beszélek.

Ez normális, csak kevesebb az ilyen ember mint én?

És ha nem mi okozhatja, és hogy lehet ezen változtatni, mert nem sikerült sehogyse.

2009. júl. 5. 01:37
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Ez azért attól is függ,hogy mennyi idős vagy.Mert ha épp tinikorban vagy,akkor fog még változni a személyiséged.
2009. júl. 5. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Szeirntem normális. Azt nem mondom, hogy jó, dehát nem betegség vagy ilyenek, ahányféle ember, annyiéle személyiség. Ha ez megnyugtat én se bízok senkibe, de én nem is akarok :D
2009. júl. 5. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:

12:11-essel egyet értek. énsem bízok meg senkiben, mert nem akarok. énsem hatódok meg temetéseken, sem filmen, nem értem mit rinyálnak mások egy "szomorú" filmen. nem indít meg semmi ilyesmi, nem érdekelnek mások problémái. elszigetelődök az emberektöl. nem bírom magamat sem elviselni, nem kellenek nekem mások. (amig igy nem érzel nem vagy beteges.)

ez csak a te személyiséged, mindenkinél más. lehet, hogy téged más érdekel... bulvár, divat helyett zene, művészet... lehet hogy egy filmen, zenén hatódsz majd meg... szerintem nem beteges.

15L.

2009. júl. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!