Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kedvelnétek engem? Mi a...

Kedvelnétek engem? Mi a benyomásotok így rólam?

Figyelt kérdés

(Egy előző kérdés után gondoltam én is leírom, kérlek normális válaszokat, őszintén írjatok)

20 éves lány vagyok, programtervezőnek szeretnék tanulni, ha felvesznek. Nem szeretek bulizni járni, előnyben részesítem inkább a kávézókat. Nagyon kevés igazi barátom van, leginkább a fiúkkal jövök ki, ők inkább haverok, lány barátom 1-2 van, akivel tartom is a kapcsolatot, a többivel csak ha összefutunk az utcán. Visszahúzódó vagyok, könnyen megbízom az emberekben, de könnyen el is veszíthetik a bizalmam, amit nehezen adok vissza. Nem vagyok kicsapongó, pasizós fajta, a párommal 3 éve vagyok együtt. Nem szeretem, ha bántják az állatokat, megvédem őket, ha a szemem láttára kínozzák őket, ha úgy van, megmentem, akit tudok, itt nem a befogadásra gondolok. Hobbim közé tartozik a hörcsögeimmel lenni, illetve WOW-ozni.

Kifejezetten nem rajongok az emberekért, bár hangulatfüggő, hogy milyen vagyok velük. Nem tartozom a bosszúállóak csoportjába, ha megbántanak, én utána félve közelítek ahhoz az emberhez, tartok tőle, hogy azért bántott a múltkor, mert nem kedvel. Sajnos az ilyet megérzem, gyakran nagyon magamra veszem az emberek hangulat ingadozásait.

Nagyon forrófejű és ingerlékeny tudok lenni, ami gyakran változik. Viszont nagyon tudok szeretni, és ragaszkodni emberekhez, akiknek ez már olykor-olykor megterhelő. Nehezen tudnak megnevettetni, sajátos humorom van, amit apumon kívül eddig senki nem igazán értékelt, bár gyakran mosolygok.

Imádom az autókat, a vezetés kikapcsol, megnyugtat. Másodlagos tervem, hogy autószerelő leszek.

Azt hiszem nagyjából ennyi:)

Bocsi, hogy én is megkérdezem, de ihletet kaptam, remélem válaszoltok rá:)

2009. júl. 4. 23:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem:) Szeretek játszani velük. Vicces, ahogy kiveszed őket, még lassan mászkálnak a kezedben, majd egyszer csak felpörögnek, és alig lehet elkapni őket. Meg ha visszateszem őket kétlábon járnak, hogy vegyem ki őket. Szóval ilyesmik:)
2009. júl. 6. 20:12
 22/29 anonim ***** válasza:

Ja. :-D

Akkor a Te hörcsögeid és az enyém között hatalmas különbség van. Az enyémhez hozzá nyúlni se lehet, mert megharap (még csak egyszer fordult elő, de azóta csak forgács cserénél nyúlok hozzá zoknival). Egyébként tényleg aranyos és szeretem, csak egy kicsit dilis.

2009. júl. 7. 11:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok és meglepően hasonlítasz rám.Persze ez sajnos még édeskevés egy igazán jó baráti kapcsolat kialakításához.Nekem volt már cicababa barátnőm is,pedig én inkább a rocker kategóriába tartozok.De szerintem jófejnek tűnsz.Nem tudom hogy mennyit beszélgetsz,de ha valaki elkezd veled beszélgetni akkor nyugodtan lökd a sódert,mert nagyon senki sem kedveli a sunyi kukákat.Fogyelj én is van hogy zavaromban össze-vissza "beszélek" minden hülyeséget amik totál értelmetlenek,de legalább már van egy közös dolog amin jót lehet nevetni.
2009. júl. 11. 11:11
 24/29 A kérdező kommentje:

Az a gond a beszéddel, hogy mindig tartok attól, hogy elegük van abból, hogy beszélek. Egyébként, akinek szimpi vagyok, az írhat privit is, ha akar.

Várok még válaszokat:)

2009. júl. 11. 11:23
 25/29 anonim ***** válasza:
Hasonlítasz rám. :) Kedvellek. :))
2009. júl. 12. 11:34
 26/29 anonim ***** válasza:

Sztem kedvelnélek,főleg ha nőiesen is tudsz öltözködni,amúgy ez m it jelent neked?

Amúgy üdvözöllek kedves kollegina,én is programozó szakos vagyok,de nem vok kocka egyáltalán,WOW,meg CS,meg ánderiel helyett edzőteremben pumpálom magam,imádok adni magamra,és nagyon piperkőc pasi vok.

WOW-ról leszoktatnálak és a játékokról nagyon jól eltudnánk beszélgetni,kedves vagy,így tovább.Egy tanács ne játssz,mert az semmire se jó.

2009. aug. 25. 21:48
 27/29 anonim ***** válasza:
Sztem nagyon szimpatikus csaj vagy! Wow a legjobb:D
2009. szept. 20. 20:10
 28/29 anonim ***** válasza:
szerintem simán bírnálak :-)
2010. jan. 26. 01:29
 29/29 anonim válasza:

A tovább tanulást,a WOW-ot és az autókat leszámítva hasonlítok rád,csak épp én 13 vagyok.=) Még a " Nehezen tudnak megnevettetni, sajátos humorom van, amit apumon kívül eddig senki nem igazán értékelt, bár gyakran mosolygok..." résznél is úgy tűnik, teljesen olyan vagyok mint te.=O =) Legalábbis én ilyennek látom magam,de tényleg nagyon durva a hasonlóság.Oo =) Szóval a kérdésre váéaszolva igen,szerintem jóban lennénk.=)

13/L

2010. júl. 25. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!