Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a benyomásotok egy ilyen fiúról?
Van egy fiú 19 éves. Kicsit informálodtam róla, de nem is tudom mit gondoljak róla. Külsőröl annyit, hogy nagyon magas és izmos nagydarab. Arcra hát átlagos nekem bejön.
De amikor meghallottam róla, hogy szűz és még barátnője se volt el se hittem mert nem olyan, hogy fél a lányoktól vagy valami és tapasztaltnak tűnik mintha már lett volna sok csalódása vagy jó is történt volna vele kapcsolatok terén. De tényleg semmi.
Van sok barátja sokkal össze veszett de elég agresszív néha és drogozik is:/ bár csak fű. És hiába van sok barátja mégis sokszor látom egyedűl és látszik rajta, hogy magányos, ha egyedül van amúgy nem mutatja. Olyan senkiért nem változok meg típus. Elég régóta ismerem és tudom, hogy a szülivel nincs valami jóba szerintem ez miatt is sokszor egyedűl érezheti magát. És igazából sokan félnek tőle mert azt hiszi, hogy depressziós vagy valami. Lehet van benne valami de nem tudom szerintem azért ettől függetlenül nem egy értéktelen ember mert aki szereti azért szerintem oda adná a félveséjét is.
:S csak nem tudom olyan magányos farkas típus szerintem.
De biztos, hogy nem boldog látom rajta. És nem akarnák azért össze állni vele , hogy terapeutáljam. Viszont tetszik meg stb. de ti mit gondoltok róla
?
igazatok van:S
én 17 ő 19.
Volt egy csaj ügye és szerintem ott csalódhatott ennyit, hogy ilyen lett. Teljessen kiált a lányért majd ő is meg a barátjai is hátba döfték. És még a lány apja is megakarta támadni. De az nem tetszik benne, hogy agresszív. Mondjunk szerintem lányokkal nem. De kitudja milyen lenne. Viszont 50-50 valamit mondok rá ami rossz utánna megint tudok rá jót és valamiért érdekell:D
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:52
Hogy vídítod fel a szomorú embereket, mivel?
Én vidám vagyok mindig de azért érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!