Kedvelnétek engem? Mi a benyomásotok így rólam?
(Egy előző kérdés után gondoltam én is leírom, kérlek normális válaszokat, őszintén írjatok)
20 éves lány vagyok, programtervezőnek szeretnék tanulni, ha felvesznek. Nem szeretek bulizni járni, előnyben részesítem inkább a kávézókat. Nagyon kevés igazi barátom van, leginkább a fiúkkal jövök ki, ők inkább haverok, lány barátom 1-2 van, akivel tartom is a kapcsolatot, a többivel csak ha összefutunk az utcán. Visszahúzódó vagyok, könnyen megbízom az emberekben, de könnyen el is veszíthetik a bizalmam, amit nehezen adok vissza. Nem vagyok kicsapongó, pasizós fajta, a párommal 3 éve vagyok együtt. Nem szeretem, ha bántják az állatokat, megvédem őket, ha a szemem láttára kínozzák őket, ha úgy van, megmentem, akit tudok, itt nem a befogadásra gondolok. Hobbim közé tartozik a hörcsögeimmel lenni, illetve WOW-ozni.
Kifejezetten nem rajongok az emberekért, bár hangulatfüggő, hogy milyen vagyok velük. Nem tartozom a bosszúállóak csoportjába, ha megbántanak, én utána félve közelítek ahhoz az emberhez, tartok tőle, hogy azért bántott a múltkor, mert nem kedvel. Sajnos az ilyet megérzem, gyakran nagyon magamra veszem az emberek hangulat ingadozásait.
Nagyon forrófejű és ingerlékeny tudok lenni, ami gyakran változik. Viszont nagyon tudok szeretni, és ragaszkodni emberekhez, akiknek ez már olykor-olykor megterhelő. Nehezen tudnak megnevettetni, sajátos humorom van, amit apumon kívül eddig senki nem igazán értékelt, bár gyakran mosolygok.
Imádom az autókat, a vezetés kikapcsol, megnyugtat. Másodlagos tervem, hogy autószerelő leszek.
Azt hiszem nagyjából ennyi:)
Bocsi, hogy én is megkérdezem, de ihletet kaptam, remélem válaszoltok rá:)
Örülök, hogy ketten már kedvelnének, én mindig úgy érzem, nem tetszem az embereknek...
Még azt kifelejtettem, hogy rajongok a rajzfilmekért, 20 évesen olyan vagyok, mint egy 5 éves. Olykor álomvilágban élek, hiszem, hogy vannak csodák, de tenni kell érte. Minden rajzfilmre vevő vagyok, de akkor is a régiek a legjobbak.
Várok még sok választ, lehet negatív, pozitív, amit szeretnétek:)
rajzfilmeket és wowot nem szeretem, egyébként GTA-modder vagyok, és 3D-modellezést akartam tanulni eredetileg.
mellesleg autób*zi vagyok :D
sajátos humor nekem is megvan, de azért néhányan értékelik még rajtam kívül. Időnként.:D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!