Kedvelnétek engem? Mi a benyomásotok így rólam?
(Egy előző kérdés után gondoltam én is leírom, kérlek normális válaszokat, őszintén írjatok)
20 éves lány vagyok, programtervezőnek szeretnék tanulni, ha felvesznek. Nem szeretek bulizni járni, előnyben részesítem inkább a kávézókat. Nagyon kevés igazi barátom van, leginkább a fiúkkal jövök ki, ők inkább haverok, lány barátom 1-2 van, akivel tartom is a kapcsolatot, a többivel csak ha összefutunk az utcán. Visszahúzódó vagyok, könnyen megbízom az emberekben, de könnyen el is veszíthetik a bizalmam, amit nehezen adok vissza. Nem vagyok kicsapongó, pasizós fajta, a párommal 3 éve vagyok együtt. Nem szeretem, ha bántják az állatokat, megvédem őket, ha a szemem láttára kínozzák őket, ha úgy van, megmentem, akit tudok, itt nem a befogadásra gondolok. Hobbim közé tartozik a hörcsögeimmel lenni, illetve WOW-ozni.
Kifejezetten nem rajongok az emberekért, bár hangulatfüggő, hogy milyen vagyok velük. Nem tartozom a bosszúállóak csoportjába, ha megbántanak, én utána félve közelítek ahhoz az emberhez, tartok tőle, hogy azért bántott a múltkor, mert nem kedvel. Sajnos az ilyet megérzem, gyakran nagyon magamra veszem az emberek hangulat ingadozásait.
Nagyon forrófejű és ingerlékeny tudok lenni, ami gyakran változik. Viszont nagyon tudok szeretni, és ragaszkodni emberekhez, akiknek ez már olykor-olykor megterhelő. Nehezen tudnak megnevettetni, sajátos humorom van, amit apumon kívül eddig senki nem igazán értékelt, bár gyakran mosolygok.
Imádom az autókat, a vezetés kikapcsol, megnyugtat. Másodlagos tervem, hogy autószerelő leszek.
Azt hiszem nagyjából ennyi:)
Bocsi, hogy én is megkérdezem, de ihletet kaptam, remélem válaszoltok rá:)
Nem vetem meg az embereket, nem röhögök a szemükbe, csak ha bénáznak (pl nekimennek vminek, elcsúsznak ilyesmi). Nem külső alapján ítélek, ha valaki jófej, azzal én kijövök.
Én nem mondom magam szépnek, mások szerint kifejezetten az vagyok, még azzal a 4-5 kiló felesleggel is, amivel állandóan küzdök. De ez ízlés kérdése. Egyébként nőies alakom van, ápolt vagyok, csak nem vagyok csontváz, de hájas sem.
Kíváncsi vagyok, hogy így mi a véleményetek:) Amúgy nőies ruhákban járok, és az arcom szerintem átlagos. Nem vagyok túlságosan megelégedve magammal, de dolgozom rajta:)
És kíváncsi vagyok, hogy így hány embernek vagyok szimpatikus, mivel személyesen kevésnek, vagy nem mernek közelíteni.
Egyrészt. Leszámítva a WoWozást és az autószerelést többszázezer nőre ráillik ez a leírás. Nem túl sokatmondó, szóval ebből nem fogsz te tudni megítélni senkit.
Másrészt, mivel 3 éve barátod van, ezért valószínűleg kerülnélek mint a járványt, nehogy közétek álljak, vagy valami, főleg, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy nővel csak haverkodjak, mert a szexuális vonzalom mindenképp ott lesz a háttérben, ami bár izgalmasabbá teszi a barátságot, előbb vagy utóbb úgy is ott fog kilyukadni, hogy egyikünk akarna valamit.
A sok fiúhaverod is mind meg akar dugni, erre a WoW accountomat tenném.
Szóvalna. Ennek ellenére tisztában vagy a betűk kapitalizálásának szabályával, az írásjelekkel, meg ilyenekkel, szóval lehet, (hogy ismered a Word helyesírás ellenőrzőjét, vagy) hogy a sok korodbeli üresfejű kislány közül kiemelkedsz az eszeddel, szóval fölkeltetted volna az érdeklődésem, ha nincs barátod.
Egyébként meg az is lehet, hogy ismerjük egymást.
Akashé / Kaina / Messziszél @ Bloodscalp, Alliance.
Február óta nem én játszom az accountommal mondjuk.
WOW-ról átnevelnélek valami jobb játékra pl Gears of War, tolhatnánk co-op-ba.
Én is szeretem az autókat, de van köztünk egy kis korkülönbség...
Szerintem kedves lehetsz, én kedvelnélek. Csak nem akarnálak elrontani és szerintem én lennék túl sok neked :)
De véleményem szerint nincs veled semmi baj.
juj... mintha engem írtál volna le :)(kivéve a WOW-ot )
szimpatikus vagy így első olvasásra :)
Lehet, hogy a fiú haverjaim meg akarnak dugni, de nem mutatják ki, nem is viselkednek úgy, így jóban vagyunk.
Igen, a helyesírásom kifejezetten jó, apumtól örököltem, soha nem jelentett gondot a helyesírás, de a frász tör ki, ha valaki nem tudja leírni a muszáj vagy a hülye szót. (ezt itt nem juttatom kifejezésre, de a barátaimat már megneveltem, hogy legalább nekem írjanak helyesen.)
Nem hiszem, hogy ismerhetnének egymást, én kb 1 hónapja kezdtem rendszeresen játszani az Azuremyst-en, addig csak párom játszott a Ragnaroson.
Várok még további válaszokat, az eddigieket köszönöm, a negatívakat is:) Igen, ebből tényleg nehéz megítélni, így ha még vmit kifelejtettem, ami érdekelhet vkit, kérdezzen.
Ha tényleg ilyen vagy,akkor szimpi vagy
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!