Hogy tegyem rendbe az életem? Nem akarok öngyilkos lenni!
20 éves vagyok, a szüleimmel élek. Egyáltalán nincs valami jó viszonyom velük, de szerencsére ritkán találkozunk (én dél körül megyek dolgozni és este jövök mikor ők már alszanak).
Amióta vége lett a giminek az összes barátnőmmel megszakadt a kapcsolatom (új barátnőkre tettek szert az egyetemen/fősulin, vagy éppen a szerelmükkel vannak éjjel-nappal, vagy gőzerővel tanulnak...). Annyira elfoglaltak, hogy az elmúlt egy évben 1x(!!) tudtam csak találkozni egyetlen gimis "legjobb" barátnőmmel.
Barátom nincs, nincs hol ismerkedjek meg természetesen szüleim nagyon rossz szemmel néznék, bulizni sem járok (nincs hova és nincs kivel ugye).
Nagyon nem vagyok megelégedve a külsőmmel sem. Nagyon vékony vagyok (43kg és 160cm) szeretnék hízni, de iszonyú nagy lelkiismeret furdalásom van, ha sokat eszem.
Eddig összespóroltam 2,5 millió forintot. Szeretnék egy plasztikai műtétet és egy 10 év körüli autót venni, de meg sem merem említeni itthon.
A testalkatom miatt nem tudok sportolni, ruhákat se nagyon veszek (egyszerűen sehogy se állnak rajtam.. ) úgy érzem nincs semmi örömöm az életemben.
Nem szeretnék így élni.
"...a mellnagyobbítás sok-sok kaput megnyitna számomra a jövőben"
Például...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!