Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tegyem rendbe az életem?...

Hogy tegyem rendbe az életem? Nem akarok öngyilkos lenni!

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a szüleimmel élek. Egyáltalán nincs valami jó viszonyom velük, de szerencsére ritkán találkozunk (én dél körül megyek dolgozni és este jövök mikor ők már alszanak).

Amióta vége lett a giminek az összes barátnőmmel megszakadt a kapcsolatom (új barátnőkre tettek szert az egyetemen/fősulin, vagy éppen a szerelmükkel vannak éjjel-nappal, vagy gőzerővel tanulnak...). Annyira elfoglaltak, hogy az elmúlt egy évben 1x(!!) tudtam csak találkozni egyetlen gimis "legjobb" barátnőmmel.

Barátom nincs, nincs hol ismerkedjek meg természetesen szüleim nagyon rossz szemmel néznék, bulizni sem járok (nincs hova és nincs kivel ugye).

Nagyon nem vagyok megelégedve a külsőmmel sem. Nagyon vékony vagyok (43kg és 160cm) szeretnék hízni, de iszonyú nagy lelkiismeret furdalásom van, ha sokat eszem.

Eddig összespóroltam 2,5 millió forintot. Szeretnék egy plasztikai műtétet és egy 10 év körüli autót venni, de meg sem merem említeni itthon.

A testalkatom miatt nem tudok sportolni, ruhákat se nagyon veszek (egyszerűen sehogy se állnak rajtam.. ) úgy érzem nincs semmi örömöm az életemben.

Nem szeretnék így élni.

2012. jún. 14. 20:41
1 2 3 4 5
 11/44 Shaddark ***** válasza:

Amúgy lány a posztíró, de végül is mindegy :)

Csak szólok hogy azért ne kondizd magad kockásra, a csajozást is hanyagolhatod, inkább pasizz :))

2012. jún. 14. 21:37
 12/44 A kérdező kommentje:

Sportolni nem tudok menni, mert ahogy írtam nagyon vékony vagyok. Valami irtó röhejes lennék a fitness terembe/uszodába/kondiba stb.. szerintem rögtön orvost hívnának hozzám, hogy "itt ez az anorexiás tornázik hogy fogyjon még".... nagyon cikinek érezném magam.

Az albérlet valóban nagyon sokba kerülne, fölöslegesen. Ahogy mondtam, keveset találkozom a szüleimmel, de mégis itthon eszem, nem fizetek rezsit, albérletet stb.

A plasztika és az autó önbizalom növelés lenne. Illetve örömforrás, végre valami amire büszke lehetnék, ami sokaknak nincsen. Vannak akiknek hűséges, odaadó, figyelmes barátjuk/barátnőik vannak, nekem lenne egy klassz autóm és egy pár gyönyörű mellem.. nem tudom érthető e hova akarok kilyukadni?

Eddigi tapasztalataim alapján barátokat szerezni nagyon nehéz. Az emberek nagyon bizalmatlanok, távolságtartóak és barátságtalanok főleg itt Pesten.

2012. jún. 14. 21:40
 13/44 A kérdező kommentje:

A műtét és a kocsi lenne egy millió kb.

Mivel nagyon pici lakásban lakom, tornázára abszolút nincs hely. 40nm tele bútorokkal :((

2012. jún. 14. 21:42
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Először a fejedben kéne rendet rakni! Jössz ezekkel a "pótszerekkel" (mellplasztika, autó...), amikkel próbálnál kompenzálni, de a valódi problémáidat nem oldaná meg.
2012. jún. 14. 21:50
 15/44 anonim válasza:
100%
a plasztikát hagyd az csak ciki lenne.autó nem old meg mindent.hiába van autód ha stílusod vagy önbizalmad nincs először minden fejbe dől el utána önbizaldadat kell helyrerakni.És ne butasággal.
2012. jún. 14. 21:55
 16/44 Shaddark ***** válasza:

Igen, ezek csak pótcselekvések és semmiben sem segítenének. Csak rosszabb lenne minden mert aztán már nem is lenne mire fogni az életed sekélyességét.

Nem úszod meg fejlődés nélkül, kényelmes lenne de ha jó élethez sok energiát és munkát kell befektetni,a szuperhez meg rengeteget.

Nem írom méágegyszer amit előzőleg, de ne ess abba a hibába amibe a környezetdben élők is. Nem véletlen rossz a kapcsolatod velük, gondolom ők is többre becsülnek egy új autót mint egy családi kirándulást...

Te se állj rá az ő szintjükre, az új autó és új cicik nem te vagy. Nem tud helyettesíteni az életben és a "menő vagyok" - szeretnek dolgot is felejtsd el. Az emberek legtöbbje inkább irigy lesz és aki eddig szóba állt veled az is kiközösít majd ha látja rajtad hogy erre vagy büszke.

2012. jún. 14. 22:03
 17/44 anonim ***** válasza:

Nemtomhanyadik vagyok, és nem tetszik, amit olvasok.

Drága az albérlet, de a lelkednek többet segítene, mint a kocsi és a didi.

Senki nem fog odamenni hozzád, hogy jó a kocsid, vagy deszépnagy a melled. (arról nem is beszélve, hogy egy műtét talán nagyobb károkat okozna egy 43 kilós testen, mint a sport... ezen azért gondolkozz el. Meg azon is, hogy hogy mutatna rajtad a nagyobb mell. Egyelőre sehogy, nem bántani akarlak, de ez a visszájára is elsülhet.)

Amit tenni készülsz, az nem old meg semmit. Nem teszi helyre a szüleiddel való viszonyod, nem ad neked barátokat. Bőven ráérnél haverkodni, kocsitvenni, mikor már rendeződnek a körülményeid, és nem kell attól tartanod, hogy mit szólnak otthon. Ha kereseted is van, nem lenne olyan gáz az albérlet(aminek én sem vagyok a híve, de ebben az esetben tényleg ezzel járnál a legjobban)

Így a magad rabja maradsz,nem változna semmi. Lenne egy számodra igenis megterhelő műtéted, és egy kocsid, ami miatt menne a balhé. Erre elmenne egymillió forintod, és semmi békéd nem lenne. Abból a pénzből egy-két évig élhetnél albiban, közben még keresnél is mellé, kinyílhatnál, foglalkozhatnál magaddal. Ne csinálj butaságot.

19L

2012. jún. 14. 22:11
 18/44 Shaddark ***** válasza:

Jah, meg azért el kellene gondolkodnod rajta ha ennyi ember majd szóról szóra ugyanezt írja akkor nem érdemes-e fontolóra venni mint megoldást önmagad fejlesztését testileg és lelkileg.

Értem hogy ragaszkodsnál a könyebb úthoz, de biztosan megéri?

Biztos vagyok benne hogy te már most is egy különleges, egyedi és megismételhetetlen ember vagy akinek megvan a helye a világban, csak meg kell találnod önmagagad és a céljaid.

2012. jún. 14. 22:16
 19/44 anonim válasza:
bocs hülye vagyok:D Aszittem fiú vagy:D:D Azért írtam azokat a kondis cumókat:D Most beégtem:D:D Áh így más a dolog de külön albi és autó és műtét akkor is fölösleges.:)
2012. jún. 14. 22:19
 20/44 Shaddark ***** válasza:

Előfordul, én is a barátnőkből és a cicikből találtam ki mert amúgy nem írt semmi konkrétumot :)

Ha egy fiú akarná a mellplasztikát nem adnék neki tanácsokat - ahhoz mi kevesek lennénk már, oda pszichiáter szakember kellene már de lehet nem is egy :))

2012. jún. 14. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!