Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon köcsög vagyok?

Nagyon köcsög vagyok?

Figyelt kérdés
összejöttem egy sráccal, aki tudom hogy tetszik az egyik legjobb barátnőmnek is /ezzel nagyon nincs bajom, mert megértem :P/. és látom rajta hogy nagyon féltékeny rám ezért, amikor mesélek valamit a srácról. és itt kezdődik az, ami már engem is bánt: én észre vettem magamon hogy örülök annak hogy féltékeny!... ez nagyon szar barátnővé tesz engem? Ja és ő az első pasim és barátnőmnek még nem is volt, lehet hogy ez is közre játszik??!

2012. jún. 14. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Zajlik az élet. :)

Én férfiként a féltékeny fiú szerepében voltam a haverommal meg egy csajjal, akibe szerelmes voltam...

Még így, sértett félként is azt mondom, éld az életed, ne hagyd, hogy irányítsanak. És ne zavarjon, hogy örülsz, hogy féltékeny. :)

2012. jún. 14. 20:28
 2/7 Shaddark ***** válasza:
50%

Nem a lelked vagy eszed, hanem az egód vezet téged.

Nem vagy köcsög, de ettől roszabbat a legnagyobb ellenségemnek sem kívánok, ha nem kerekedsz felül rajta szörnyen boldogtalan életed lessz. Én inkább téged sajnállak mint a barátnődet, neki még lehet bármennyi pasija de te mikor kapod vissza az életed irányítását?

2012. jún. 14. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

* lesz

egyébként ja! ;))

2012. jún. 14. 20:59
 4/7 Shaddark ***** válasza:
Köcce, néha ilyen kis maximalistává válok :))
2012. jún. 14. 21:14
 5/7 anonim válasza:
sztm köcsög vagy:)
2012. jún. 18. 15:49
 6/7 Gruffacsór válasza:
Így, hogy észrevetted, ha nem próbálsz meg rajta változtatni, igen, az vagy.
2012. jún. 23. 12:16
 7/7 anonim válasza:
Szerintem is elég szemétség, hogy élvezed hogy a barátnőd szenved... elég szar barátnő lehetsz, nem irigylem a barátnődet :D az egy dolog hogy összejöttél a sráccal, szerintem az még nem is gáz, de basszus ne neki áradozzál róla!
2012. júl. 12. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!