Mit tegyek hogy ne legyek ennyire köcsög?
Én mindenkinek megmondom amit gondolok róla. Ezzel sok mindenkit megbántok mert túl őszinte vagyok...és néha nem szép szavakkal mondom el. Például most megbántottam a hugomat. nem szoktam hazudni csak ha muszáj :D
Néha jól esik másoknak beszólogatni aki nem tetszik :S és nem tudom megállni h ne szóljak. Egyszer suliba úgy volt h egy gyereknek elmondtam róla a véleményemet ő elkezdte verni magát a semmire én meg később úgy orrbavágtam h betört az orra :D de sztem egyszer én is kapok az őszinteségem miatt
Nem bírom megállni h ne mondjam el a véleményemet. Ami a szivemen az a számon :S
18/F
Én is azt akartam írni,hogy te nem őszinte vagy hanem szimplán bunkó...ki ha én nem típus..
Ez egy borzalmas viselkedés,és ilyenkor csak az vigasztal,hogy egyszer azt kapod vissza amit adtál..
Ugyanis ha valaki nagyon akar,akkor le tudsz szokni a bunkóságról,és tud emberi módon viselkedni..Te neked eszed ágában sincs mert azt hiszed ez menő..Gondolom van pár nyálas kölyök akik értékelik ezt a fajta viselkedést..
Gondolod,hogy neked nincsenek hibáid? Lehet,hogy mások szemében egy nulla vagy,vagy büdös vagy IQ-d a béka segge alatt,de nem mondják neked,mert tudják,hogy rosszul esne neked..Hidd el te sem vagy tökéletes,és remélem egyszer emberedre akadsz..
Nem vagyok tökéletes az biztos de büdös se vagyok :D
amúgy már tényleg rámférne egy kiadós verés csoda h még nem vertek meg..:D de azért számítok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!