Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne legyek...

Mit tegyek hogy ne legyek ennyire köcsög?

Figyelt kérdés

Én mindenkinek megmondom amit gondolok róla. Ezzel sok mindenkit megbántok mert túl őszinte vagyok...és néha nem szép szavakkal mondom el. Például most megbántottam a hugomat. nem szoktam hazudni csak ha muszáj :D

Néha jól esik másoknak beszólogatni aki nem tetszik :S és nem tudom megállni h ne szóljak. Egyszer suliba úgy volt h egy gyereknek elmondtam róla a véleményemet ő elkezdte verni magát a semmire én meg később úgy orrbavágtam h betört az orra :D de sztem egyszer én is kapok az őszinteségem miatt

Nem bírom megállni h ne mondjam el a véleményemet. Ami a szivemen az a számon :S

18/F

2010. aug. 4. 11:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Véleménynyilvánítás és szemét viselkedés között van különbség. Más az, ha te megmondod, hogy ne haragudj ez a ruha nem tetszik, vagy más, ha elkezded cseszegetni, hogy mennyire ronda, aztán még neked áll feljebb és te verekszel.
2010. aug. 4. 11:56
 2/22 anonim válasza:

ne legyél köcsög!

már bocs

2010. aug. 4. 11:59
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok az előttem szólóhoz. Meg aztán ha valami neked nem tetszik valakin vagy ilyesmi, tartsd meg magadnak, mert lehet beégeted az illetőt mások előtt, és ő közvetlen neked bajt nem okozott, szóval nem szép dolog. amúgy jól gondolod, a magad fajtának egy elverés kell, és akkor másképp néznéd a dolgokat, de amíg nem találsz párodra, addig ilyen maradsz.
2010. aug. 4. 11:59
 4/22 anonim ***** válasza:
Az hogy őszinte vagy az nem baj.Az viszont igen hogy külömbnek érzed magad,másoknál.Attól hogy valaki nem tetszik neked,még nem kell leszólnod.Gondolom fordított esetben,ha valaki megmondaná rólad a véleményét vérig lennél sértve.Pedig az kéne,hogy megtudd milyen rossz érzés ez másoknak,ha csak úgy ok nélkül beszólogatnak.egy kicsit elvagy szállva magadtól.Ja és nem biztos hogy az emberek kiváncsiak a véleményedre.
2010. aug. 4. 12:00
 5/22 anonim ***** válasza:
Igen, ez is igaz, és tuti nekimennél, ha megmondanák a véleményüket rólad. De ha tod hogy ez nem jó, nem hiszem, hogy csak csinálod, menjinkább a közeléből, mert egyszer elvernek úgy, hogy bexarsz. :D
2010. aug. 4. 12:02
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem irigylem azokat, akik a környezetedben vannak.
2010. aug. 4. 12:03
 7/22 anonim ***** válasza:

Én is azt akartam írni,hogy te nem őszinte vagy hanem szimplán bunkó...ki ha én nem típus..

Ez egy borzalmas viselkedés,és ilyenkor csak az vigasztal,hogy egyszer azt kapod vissza amit adtál..

Ugyanis ha valaki nagyon akar,akkor le tudsz szokni a bunkóságról,és tud emberi módon viselkedni..Te neked eszed ágában sincs mert azt hiszed ez menő..Gondolom van pár nyálas kölyök akik értékelik ezt a fajta viselkedést..

Gondolod,hogy neked nincsenek hibáid? Lehet,hogy mások szemében egy nulla vagy,vagy büdös vagy IQ-d a béka segge alatt,de nem mondják neked,mert tudják,hogy rosszul esne neked..Hidd el te sem vagy tökéletes,és remélem egyszer emberedre akadsz..

2010. aug. 4. 12:05
 8/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, és követendő ha te őszinte vagy. DE! Ha senki sem kérdezi a véleményedet (gondolom, az esetek többsége ilyen), akkor te fogd be a szád! Még ha ki is kérik a véleményedet, akkor is meg lehet úgy fogalmazni egy negatív dolgot, hogy ne bántsd meg a másikat. Csak egy pl: ha a húgod új ruhát vesz, és megkérdezi, hogy hogy áll neki, akkor ahelyett, hogy azt válaszolnád, hogy 'de randa vagy b.meg', azt is lehet mondani, hogy 'szerintem a fazonja nem illik annyira az alakodhoz'. Azt hiszem érezhető a különbség.
2010. aug. 4. 12:06
 9/22 anonim ***** válasza:
tuti emberére fog akadni, és igaz lehet, hogy vannak körülötte mondjuk osztálytársak, akik vagy nem mernek neki szólni, vagy legalább van nevetnivalójuk. Nálunk is volt egy gyerek, de én láttam, hogy a többiek is hülyének gondolták, csak megmondani nem merték neki, csak nevettek a hülyeségein. tényleg jobb, ha megpróbálsz változni, főleg melóhelyen nem csípik az ilyet, főleg, ha egy másik iq bajnokkal állsz majd szembe
2010. aug. 4. 12:08
 10/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tökéletes az biztos de büdös se vagyok :D

amúgy már tényleg rámférne egy kiadós verés csoda h még nem vertek meg..:D de azért számítok rá

2010. aug. 4. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!