Mit tegyek hogy ne legyek ennyire köcsög?
Figyelt kérdés
Én mindenkinek megmondom amit gondolok róla. Ezzel sok mindenkit megbántok mert túl őszinte vagyok...és néha nem szép szavakkal mondom el. Például most megbántottam a hugomat. nem szoktam hazudni csak ha muszáj :D
Néha jól esik másoknak beszólogatni aki nem tetszik :S és nem tudom megállni h ne szóljak. Egyszer suliba úgy volt h egy gyereknek elmondtam róla a véleményemet ő elkezdte verni magát a semmire én meg később úgy orrbavágtam h betört az orra :D de sztem egyszer én is kapok az őszinteségem miatt
Nem bírom megállni h ne mondjam el a véleményemet. Ami a szivemen az a számon :S
18/F
2010. aug. 4. 11:53
21/22 anonim válasza:
Hát nem szeretnék veled találkozni, kérdező.
22/22 anonim válasza:
Csak akkor mondd el a véleményed, ha kérdezik.
Miért nem tudsz elfogadni másokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!