Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne legyek...

Mit tegyek hogy ne legyek ennyire köcsög?

Figyelt kérdés

Én mindenkinek megmondom amit gondolok róla. Ezzel sok mindenkit megbántok mert túl őszinte vagyok...és néha nem szép szavakkal mondom el. Például most megbántottam a hugomat. nem szoktam hazudni csak ha muszáj :D

Néha jól esik másoknak beszólogatni aki nem tetszik :S és nem tudom megállni h ne szóljak. Egyszer suliba úgy volt h egy gyereknek elmondtam róla a véleményemet ő elkezdte verni magát a semmire én meg később úgy orrbavágtam h betört az orra :D de sztem egyszer én is kapok az őszinteségem miatt

Nem bírom megállni h ne mondjam el a véleményemet. Ami a szivemen az a számon :S

18/F

2010. aug. 4. 11:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
verésre tényleg számithatsz. sztem próbálj meg kedvesebb lenni, nálunk régebben suliba volt egy ilyen gyerek de azt ugy összeverték hogy a városból is elöltözött ...
2010. aug. 4. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
A tökéletes emberek nagyon fognak szeretni:PxD
2010. aug. 4. 12:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát akkor gondolom nincsenek barátaid.Majd talán ha valaki jól szájba bas* akkor észhez térsz de gondolom 2 méteres kigyúrt csávóknak nem mered megmondani az igazat,csak az ovisoknak :)
2010. aug. 4. 13:22
 14/22 A kérdező kommentje:

vannak barátaim

viszont valamelyik éven kockára tettem az életemet:D

egyszer amikor jöttem haza suliból valami történt és mindenki ott nézelődött és nem tudtam elmenni. előttem volt egy 2 ajtós szekrény és beszóltam neki is ő meg hátrafordult és lebüfögött én meg hátbavágtam és csak nézett...na akkor azt hittem meghalok xD

2010. aug. 4. 14:26
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez egy tök jó dolog, csak kordában kell tartani. Én is ilyen vagyok, és már megtanultam bánni vele.

Ahol hátrány:

Szerelmi élet

Hivatalos helyek

Iskola

Ahol előny:

Egy éjszakás kalandok

Baráti körben

Bulikban

Én úgy csinálom, hogy amikor már tényleg nem birom tűrtőztetni magam, pl. egy tanár miatt, akkor belegondolok, hogy miket mondanék, és hogy az hogy hangzana. És el is mondom, csak burkoltan. Ezt gyakorolni kell. Nehogy bajba kerülj.

De az jó ha az ember őszinte. Örülj is ennek kicsit. Vannak akik vakok. Te (mi) meglátjuk az igazságot, csak az a baj, hogy mindenkinek az orrára is kötjük.

2010. aug. 4. 14:34
 16/22 anonim ***** válasza:
köcsög vagy b*zdmeg O.o
2010. aug. 4. 17:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen pasim 2 éve.Pontosan emlékszek rá,ő is beszólogatott mindenkinek,nekem is.Aztán szakított velem,akkor is mindennek elmondott.Jó,mondom oké,akkor szia.Aztán most két évére rá,fogalmam sincs,hogy mi történhetett vele,egyszercsak bejelölt Myvipen.Na,mondom f*sza,visszatért a kis kö*ög.Aztán írtam neki,hogy vegyen fel msnre(kíváncsi voltam megváltozott-e).Aztán annyira megváltozott,hogy csak na.

14 éves kis hülye kö*ög volt,aztán 16 éves korára meg egy teljesen normális fiú lett belőle.Biztos jól beszóltak neki is.

Szerintem változtass magadon!Ő is azt csinálta!

Amit te csinálsz,az nem bunkóság,hanem gyerekesség.Sajnálom,de ez AZ ŐSZINTE véleményem.

2010. aug. 4. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Basszus,ha unatkozol,akkor kezdj magaddal valamit!:D
2010. aug. 4. 18:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Debreceni vagy?Csak mert nagyon rá ismertem valakire.xD
2010. aug. 7. 19:20
 20/22 A kérdező kommentje:
kecskeméti vagyok xD
2010. aug. 7. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!