Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te mikor találkoztál utoljára...

Te mikor találkoztál utoljára az óvónőddel? Én a hétvégén. De azt mondta alig változtam valamit. Most ezt jó értelemben mondta?

Figyelt kérdés

Szal 15 vok, és nagyon hiányzik az ovi, de komolyan, lehet gáz, de ez van. anyámnak elmondtam, és mivel ez évtől ő a fejlesztő a régi ovimban, meghívta vacsorára a régi óvónőmet, és nagyon jó volt. meg minden. és tényleg jól esett, de amikor megsimogatta a fejemet mondta hogy alig változtál valamit, csak kicsit nagyobb lettél. most ezt hogy kell értelmeznem? egyébként tényleg egy elég alacsony fiú vagyok, ráadásul "baba" arcal xD Mindenesetre nagyon jó érzés volt:) ....azért az ölébe nem vesz ahhoz már túl nagy vok... nah ezt ő mondta xD

15F

2012. jún. 12. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mondjuk 15 évesen nem nagyon örülnék, ha egy 5 éveshez hasonlítanának :D Bár, a fiúk "később érnek" elvileg. Lehet, hogy a jellemedre mondta, azt viszont csak te tudhatod, hogy viselkedtél az oviban.
2012. jún. 12. 18:13
 2/10 A kérdező kommentje:
jah, lehet:D nem tom, hát lehet ez a viselkedés lesz, de nem tom. mindenesetre nem volt rossz érzés:) csak elgondolkodtam...:D
2012. jún. 12. 18:19
 3/10 A kérdező kommentje:
mondjuk lehet a haj miatt, mert tényleg hiányzik , nem tom miért, de kb 5. vagy 6. óta nagyon hiányzik, és honvágyam van, szal a hajamat pl teljesen olyanra csináltatom anyukámmal mint oviban volt. félhosszú, lányos xD néha már kérdezik meleg vagyok e:D de a válaszom nem:) aztán ki tudja... xD
2012. jún. 12. 18:22
 4/10 reptoid ***** válasza:
Ma, 3/L
2012. jún. 13. 00:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos lehetsz. :D

Hát, ha nem arra gondolt, hogy egy ötéves értelmi szintjén állsz, :D akkor jó, nem?

2012. jún. 13. 14:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Szia. hát akkor jó =) köszi az aranyosért, fuú vagy lány vagy? xD bár nem számít, de azért kiv vok:D
2012. jún. 13. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerinted egy fiú learanyosozna? Érdekesen venné ki magát, nem? :D

Lány vagyok. :)

2012. jún. 13. 16:26
 8/10 A kérdező kommentje:
sztem már ki tudja xD volt már rá eset "más" lapon xDD az nagy volt. egystzer a gyaloglón, írt rám egy meleg, és beszélgettünk és ő is ezt mondta xD de ez nagyon régen volt még csak 12 voltam, szal lehet pedofil volt:D Am köszi, te mikor találkoztál utoljára az óvónőddel?
2012. jún. 13. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Jó, de akkor egy aranyos kisfiú voltál, na. :D

Óvodában. Öhm, mikor is megy az ember iskolába, 6 évesen...? 14-15 éve? Remélem, most nem leszek én is pedofil, mert aranyosnak neveztelek. :D

2012. jún. 13. 16:34
 10/10 A kérdező kommentje:

De de deeee, azvaaaaaagy! xD najó nem:D

Én 7 évesen mentem suliba, mivel év vesztes vagyok, mert nem akartam otthagyni a ovit, de sajnos már nem ő volt akkor az óvónőm, de azért sokat találkoztam vele, és néha az ő termében is játszhattam:D Am nem kell mondanom, h én voltam a kedvence =^.^=

2012. jún. 13. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!