Te mikor találkoztál utoljára az óvónőddel? Én a hétvégén. De azt mondta alig változtam valamit. Most ezt jó értelemben mondta?
Szal 15 vok, és nagyon hiányzik az ovi, de komolyan, lehet gáz, de ez van. anyámnak elmondtam, és mivel ez évtől ő a fejlesztő a régi ovimban, meghívta vacsorára a régi óvónőmet, és nagyon jó volt. meg minden. és tényleg jól esett, de amikor megsimogatta a fejemet mondta hogy alig változtál valamit, csak kicsit nagyobb lettél. most ezt hogy kell értelmeznem? egyébként tényleg egy elég alacsony fiú vagyok, ráadásul "baba" arcal xD Mindenesetre nagyon jó érzés volt:) ....azért az ölébe nem vesz ahhoz már túl nagy vok... nah ezt ő mondta xD
15F

Nagyon aranyos lehetsz. :D
Hát, ha nem arra gondolt, hogy egy ötéves értelmi szintjén állsz, :D akkor jó, nem?

Szerinted egy fiú learanyosozna? Érdekesen venné ki magát, nem? :D
Lány vagyok. :)

Jó, de akkor egy aranyos kisfiú voltál, na. :D
Óvodában. Öhm, mikor is megy az ember iskolába, 6 évesen...? 14-15 éve? Remélem, most nem leszek én is pedofil, mert aranyosnak neveztelek. :D
De de deeee, azvaaaaaagy! xD najó nem:D
Én 7 évesen mentem suliba, mivel év vesztes vagyok, mert nem akartam otthagyni a ovit, de sajnos már nem ő volt akkor az óvónőm, de azért sokat találkoztam vele, és néha az ő termében is játszhattam:D Am nem kell mondanom, h én voltam a kedvence =^.^=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!