Van barátom. De közben mások is tetszenek, mit csináljak?

sajnos nekem is ismerős a helyzet..alapból jobban kijövök a fiúkkal de néha már úgy érzem hogy pár fiú barátom(akiket amúgy a barátom is ismer) többet foglalkoznak velem..és mintha a barátom nem is lenne féltékeny(mert tudja hogy bejövök a fiúknak akikkel jóban vagyok) vagy csak nagyon jól titkolja ami még inkább arra késztet hogy a fiú barátaimmal legyek/beszélgessek(de nekem nem jönnek be úgy)..
szerintem mond meg a barátodnak hogy örülnél ha kicsit többet törődne veled, és ha megbeszélitek akkor lehet hogy találkozhatnál a fiúkkal..de tisztázd le a fiúval/fiúkkal hogy ők csak barátságból akarnak-e veled találkozni (tapasztalatból mondom h ha csak barátságból akarsz velük találkozni akkor azt mondd meg nekik határozottan mert nekem mostanában ebből lett bajom..)
15/L

hát nem tudom..meg kéne mondanod neki nyíltan, hogy örülnél ha többet foglalkozna veled, de ahogy magamat ismerem én sajnos csak egy (kis!) vita alkalmával vágnám szegény fejéhez a dolgot..
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!