Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van barátom. De közben mások...

Van barátom. De közben mások is tetszenek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem őt,de néha mások úgy érzem jobban törődnek velem..neten ismerkedtünk össze,de nem sokára találkozunk,de a többi fiú is szeretne velem találkozni akik eléggé helyesek..mi legyen?:( 15/L

2012. jún. 11. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Én is szivesen megismernélek, küldj egész alakos fotót!
2012. jún. 11. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon ismerős helyzet. Barátom sokszor nem foglalkozik velem és én is ismerkedtem meg már neten pasikkal. Elég rosszul sült el a dolog. Majdnem szakítottunk is. Szóval ha szereted akkor inkább hanyagold a többi pasit.
2012. jún. 11. 14:42
 3/7 A kérdező kommentje:
köszii:)) énis így gondolom,csak annyira szeretet hiányom van néha:(
2012. jún. 12. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:

sajnos nekem is ismerős a helyzet..alapból jobban kijövök a fiúkkal de néha már úgy érzem hogy pár fiú barátom(akiket amúgy a barátom is ismer) többet foglalkoznak velem..és mintha a barátom nem is lenne féltékeny(mert tudja hogy bejövök a fiúknak akikkel jóban vagyok) vagy csak nagyon jól titkolja ami még inkább arra késztet hogy a fiú barátaimmal legyek/beszélgessek(de nekem nem jönnek be úgy)..

szerintem mond meg a barátodnak hogy örülnél ha kicsit többet törődne veled, és ha megbeszélitek akkor lehet hogy találkozhatnál a fiúkkal..de tisztázd le a fiúval/fiúkkal hogy ők csak barátságból akarnak-e veled találkozni (tapasztalatból mondom h ha csak barátságból akarsz velük találkozni akkor azt mondd meg nekik határozottan mert nekem mostanában ebből lett bajom..)

15/L

2012. jún. 24. 14:56
 5/7 A kérdező kommentje:
oksii köszi(: és csak így simán mondjam meg h jó lenne ha többet törődnél velem?:/ nemtudom néha meg úgy kezel mint egy havert...
2012. jún. 28. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom..meg kéne mondanod neki nyíltan, hogy örülnél ha többet foglalkozna veled, de ahogy magamat ismerem én sajnos csak egy (kis!) vita alkalmával vágnám szegény fejéhez a dolgot..

4-es voltam

2012. júl. 5. 00:41
 7/7 A kérdező kommentje:
okééka:3^^
2012. júl. 11. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!