Mit csináljak? (elgondolkodtam)
Ez nagyon elgondolkoztatott engem. Gyerekkorom olyan jó volt és szeretnék megint olyan időben élni. Változtatnék azért, hogy boldog legyek. De hogy csináljam?
a gyerekkor nem jön vissza. sokszor csak az idő és az akkori naivitás teszi szebbé az életet
másrészt az is más világ volt, mint ez
ha bajod van magaddal akkor változtass magadon abban ami zavar.
Helló!
Az életen már nem tudsz változtatni,tudod mikor felnő az ember észre veszi hogy egyre több a felelősség, a feladat és egyszerűen nem minden úgy alakul ahogy mi szeretnénk.Egyre több a nyomás,ilyenkor menni kell lazítani ,menj el többet a barátokkal szórakozni,inni,sportolni.
Kezd el a boldogságot másban megtalálni! Próbálj olyan melót keresni amit szeretsz is csinálni és még a hobbid is.legyenek mindig új céljaid amiket el akarsz érni(csinálj egy bakancslistát és haladj pontról pontra).
Észrevetted hogy a képen a pici luke skyvalker van az árnyéka pedig darth vader? :)
A képpel pedig annyit írnék hogy személy szerint fogalmam sincs hogy a gyermekkori magam büszke lenne rám.Azt a szakmát is 25 évesen találtam meg amit szeretek is csinálni és itthon is csinálhatom hobbiként.
Amúgy nagyon sokat számít ha abban dolgozol amit szeretsz csinálni mert amit szeretsz csinálni abban tudsz jó illetve tökéletes munkát is csinálni amire büszke lehetsz és a tökéletes munkának gyümölcse is akad.
Szóval hajrá és ne felejts el bakancslistát csinálni és megvalósítani amit tudsz belőle!
Minden jót!
Az én gyermekkori énem tuti hogy engem jól fenékbe rúgna... :(
pályaválasztásnál hagytam, hogy befolyásoljanak a döntésembe ezt sajnálom a mai napig. Lány létemre autószerelő szerettem volna lenni... Tudom fura de mindig is imádtam bütykölni és ez boldoggá tudott volna tenni. a pályaválasztásnál hagytam, hogy a szüleim lebeszéljenek róla. Így hát leérettségiztem. Érettségi után nyáron elmentem egy irodába dolgozni és ott is ragadtam már 7 éve...
Olyan munkát végzek amit nem szeretek. És most már tanfolyamra is járok pedig utálom ezt a szakmát, de nincs más választásom... :( Igaz jól keresek vele, de valahogy mindig találok magam mellé valakit akit éppen el kell tartani, így az álmaim sehol nincsenek.
Már nem mehetek vissza szakmunkásképzőbe, hogy autószerelő lehessek.
Eltartom a páromat és az ő két gyerekét, így az "A" korlátlan jogsinak lőttek és a nagy motornak is amire már hosszú évek óta vágyok... :( Kocsit is mindig szerettem volna már mióta dolgozom arra gyűjtök sikertelenül. Minden vagyonom egy mosógép és egy gáztűzhely... Soha nem lesz kocsim, lakásom, motorom semmim sem és így kell leélnem az életem.
Gyerekre is várnom kell még hosszú éveket még lejárnak a párom hitelei így leszek kb. 30 mire legalább talán gyerekem lesz.
A páromat képtelen vagyok elhagyni mert szeretem, pedig már jó ideje nem vagyok boldog. :(
Barátaim már egyáltalán nincsenek hála a páromnak... :(
Mindössze 25 éves vagyok és tudom jól, hogy teljesen elrontottam az életem.
Ha autószerelő lettem volna minden más lenne... :(
25/N
Te tartod el a párod. Mond ezt neki:
- Férfi vagy húzzál dolgozni! A gyerekeidet vidd oda aki! Ha meg szeretnél velük lenni akkor dolgozz és tartsd el őket! Van nekem is életcélom és te totál elcseszed! Egy heted van munkát keresni vagy elhagylak!
Ha tényleg szeret nem hagyja, hogy elhagyd. Akkor elmegy munkát keresni. Ha nem megy el akkor nem is szeret és akkor gondolkozz el. Muszáj határozottnak lenned. Van célod és ő akadályoz benne.
Dolgozik. Csak nem keres annyit amennyi a kiadása. 60.000,- hiteltörlesztése van és ott a két gyerek.
Mikor panaszkodtam neki a fejemhez vágta, hogy keressek egy pénzes pasit... :S
Szóval eléggé oda vagyok, hogy mit csináljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!