Elgondolkodtam a maffiozo életten 13 évesen. Nagy bajj?
Figyelt kérdés
Szerelmi bánat,rossz jegyek,stressz.Szerintem egy maffiozonok könnyű az élete még akkor is ha nem tisztelséges és nem kegyetlen leszek inkább olyasmi hogy bűnözöket fosztok ki és magamnak és a szegényeknek osztom el és nyítok újabb válalatokat legálisan és akkor feladom a maffiozo életet.Mit gondoltok erröl?Ja és biztos van benne helyesírási hiba normális válaszokért elöre is köszi.Meg elegáns fajta és tisztelséges ártatlan emberekt nem ölök meg nem zsarolok és nem loppom meg és nem rabbolom ki.2012. márc. 20. 15:35
2/26 anonim válasza:
Ez a baj a gyerekekkel! Stresszelik, leterhelik őket a suliban és akkor még csodálkoznak, hogy milyen szar a világ... Hát így szar is lesz. Egy cipőben járok veled, csak én nem bűnöző akarok lenni :)
15/F
4/26 anonim válasza:
Hát édesem, a maffiózók, főleg, ha vezérek akarnak lenni nem csak talpnyalók, bizony műveltek. Szóval ajánlom neked, hogy előbb tanulj meg írni, utána gondolkozz el rajta újra. Senki nem hallgatna egy olyan maffiafőnökre, aki így ír, mint te.
5/26 anonim válasza:
Az még nem fordult meg egyik ilyen agyalágyult fejében, hogy TANULNI kéne, és talán nem lenne rossz jegye? És szerelmi bánat... 13 évesen... ehhez inkább hozzá se szólok. Ahhoz szintén gratulálnom kell, hogy maffiózó akarsz lenni... Ja persze, Te vagy Superman, mész oszt kinyírod egyedül a 30 fős bűnbandát, és szétosztod a pénzüket szegények között... Aztán a rendőrök nem kérdezik meg, hogy honnan szedtél ennyi pénzt... Se az APEH...
6/26 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam hogy vállalatokat is nyítok?
2012. márc. 20. 15:53
7/26 A kérdező kommentje:
Meg játékfejlesztő is leszek egyben vagyis ez egy rövidke kis kitérő lesz az életemben.
2012. márc. 20. 15:56
8/26 anonim válasza:
Olvasd vissza a kérdésed, és meg tudod...? Amúgy mondtad...
9/26 anonim válasza:
Játékfejlesztő... Ahhoz tanulni kéne. Látszik hogy nem tudsz semmit se a játékfejlesztésről.
10/26 A kérdező kommentje:
Nem értem?
2012. márc. 20. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!