Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elgondolkodtam a maffiozo...

Elgondolkodtam a maffiozo életten 13 évesen. Nagy bajj?

Figyelt kérdés
Szerelmi bánat,rossz jegyek,stressz.Szerintem egy maffiozonok könnyű az élete még akkor is ha nem tisztelséges és nem kegyetlen leszek inkább olyasmi hogy bűnözöket fosztok ki és magamnak és a szegényeknek osztom el és nyítok újabb válalatokat legálisan és akkor feladom a maffiozo életet.Mit gondoltok erröl?Ja és biztos van benne helyesírási hiba normális válaszokért elöre is köszi.Meg elegáns fajta és tisztelséges ártatlan emberekt nem ölök meg nem zsarolok és nem loppom meg és nem rabbolom ki.

2012. márc. 20. 15:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
58%
ha be akarsz kerülni a maffiába akkor biztosan kellesz ölnödis ha kilépsz akkor meg megölnek
2012. jún. 20. 22:59
 22/26 A kérdező kommentje:
Nézztem dokumentum filmeket egy sz*rabb gimibe fel fognak venni talán.És esküszük hogy fogok egyetembe is menni utána meg nem olyan raj akkarok lenni.
2012. jún. 23. 13:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Hát az is csoda, hogy oda felvesznek ember, magyarul se tudsz beszélni...
2012. jún. 23. 14:58
 24/26 anonim ***** válasza:
jogos előző :D
2012. jún. 23. 15:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Te elég hülye lehetsz ha ilyeneket írsz ide.

És nehogy azt hidd hogy a maffiózok élete olyan könnyű

2012. szept. 2. 09:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát kis csávó te is olyan hülye gyerek vagy mint a mai legtöbb kretén tízen éves. Majd én megmutatom, majd én leszek a raj, majd egy egész kartell feje leszek, majd én leszek a keresztapa. De mindenhol ott van a majd. És ebből soha semmi nem valósul meg. Csak a szád jár. Egyébként meg azt hiszed, hogy egyik reggel majd fölkelsz és máris vezér leszel. Hosszú időbe telik amíg felkerülsz a csúcsra. Ha már benne vagy egy maffiában szinte lehetetten, hogy annak egyszer te leszel a feje. Általában a főnők fia, unoka öccse vagy bárki a családjából aki alkalmas rá. Aki bele született ebbe az egészbe. És azt hiszed ha beszálltál utána egy szép napon azt mondod cső én kiszállok a főnők azt mondja -isten áldjon fiam és sok szerencsét? Hát nem egy golyót kapsz azonnal a fejedbe. Aki csak egyszer lemosta a főnők kocsiját már az is benne van.És mellesleg a mai vezérek már nem mai csirkék. Amikor ők elkezdték tolni az ipart javában más világ volt itt. És nem azzal kezdték, hogy beültek a borfotelbe szivarral a szájukban. kezdték fegyver eladással, drogokkal, gyilkosságokkal stb. Aztán volt annyi eszük, hogy kiépítsék a saját birodalmukat. Na és persze a tiszteletet a tekintélyt az embereitől. Azt hiszed, hogy emberek állnak egy olyan ember mellé aki, hülye, álmodozik és fél meghúzni a ravaszt? Ha valami csoda folytán bekerülnél valamelyik bandába és egy még nagyobb csoda folytán nem kerülsz a kukába az első napon. Azt hiszed nem kell majd számtalan embert megölnöd? Ha valakire azt mondják ,hogy mész és kinyírod, akkor mész és kinyírod. Ha nem akkor téged is kinyírnak a célszemélyt meg elintézi más. Szóval tanuljál b*zdmeg!
2013. febr. 18. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!