Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elgondolkodtam a maffiozo...

Elgondolkodtam a maffiozo életten 13 évesen. Nagy bajj?

Figyelt kérdés
Szerelmi bánat,rossz jegyek,stressz.Szerintem egy maffiozonok könnyű az élete még akkor is ha nem tisztelséges és nem kegyetlen leszek inkább olyasmi hogy bűnözöket fosztok ki és magamnak és a szegényeknek osztom el és nyítok újabb válalatokat legálisan és akkor feladom a maffiozo életet.Mit gondoltok erröl?Ja és biztos van benne helyesírási hiba normális válaszokért elöre is köszi.Meg elegáns fajta és tisztelséges ártatlan emberekt nem ölök meg nem zsarolok és nem loppom meg és nem rabbolom ki.

2012. márc. 20. 15:35
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Megtudnám tanulni.Mert a maffiozok is okosok mert ha nem akkor börtön jár nekik.
2012. márc. 20. 15:59
 12/26 anonim ***** válasza:
Jól van. Lehet. De te még nem vagy az. Lehet már első nap lecsuknak. A maffiózónak se a játékfejlesztéshez van agya, ahhoz gyakorlat kell, meg tanulás... A maffiózónak a parasztsághoz, meg a csaláshoz van agya.
2012. márc. 20. 16:00
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon buta vagy, nem igaz ?
2012. márc. 20. 16:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Én nem szalmakalapos,vasvillás maffiozo szeretnék lenni.Öltöny,kalap
2012. márc. 20. 16:08
 15/26 anonim ***** válasza:
És a hangsúly a SZERETNÉK-en van. A maffiózók már kimentek a divatból. Meg én is mondhatom hogy én leszek Nagy-Britannia királynője... férfi vagyok...
2012. márc. 20. 16:11
 16/26 vőlegénymadár válasza:
100%
Nem valószínű, hogy maffiózó leszel, de hogy téged is a társadalom fog eltartani, ha így folytatod abban biztos lehetsz a nagy szerelmi bánatod közepette.
2012. márc. 22. 20:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel belőled semmi nem lesz.
2012. ápr. 22. 16:15
 18/26 anonim ***** válasza:
A jól menő maffiózók általában közgazdász és jogi doktorok. Éles elmével, műveltséggel, rendelkeznek és naprakészek bármilyen témában. Nagyon jó emberismerő képességük van. Ha maffiózó akarsz lenni azt javaslom kezdj el tanulni mint az állat. Mert különben csak a piszkos munka marad rád, ami jóval veszélyesebb mint a főnöki bőrfotelban ülni. Pl. prostik felügyelete, kábítószer cipelése eladása. Ja és nem árt ebben az eseteben a testi adottság sem kb 190-200 cm magasság, meg 120-130 kg kigyúrt izom.
2012. ápr. 27. 20:54
 19/26 Pánczél ***** válasza:
jeszuss -.-" ekora h***e gyereket -.-" ez nagyon fájt ...
2012. ápr. 29. 16:48
 20/26 Pánczél ***** válasza:
legyél te a Orbán után akkor jó maffiózós lennél.
2012. ápr. 29. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!