Más is érez így?

Figyelt kérdés

Egyszerre vagyok dühös és elkeseredett, szomorú, amiért nem lehet se barátnőm, se szexkapcsolatom, se egy csók, se egy ölelés, semmit sem kaphatok a lányoktól. Egy született lúzer vagyok a forever alone klub éltagja.

Másnak olyan könnyen összejön egy szexkapcsolat is akár vagy egy barátnő, de nekem eddig csak csúnya, kövér lányok voltak igazából hajlandóak rám tapadni.

Nem értem mi a baj velem, miért nem kellek a lányoknak. Arra gondoltam, hogy biztos a magasságom és az a gond, hogy csúnyának tartom magam.

Tehát a külső a lényeg és én beszoptam rendesen, hogy ilyen testalkattal és fejjel ijesztgetem a világot.

2012. jún. 8. 16:33
1 2
 11/14 GhostRider3 ***** válasza:

a legtöbb kezdő fiú azt hiszi, minden csak külső kérdése, pedig valójában ügyes manipulációkkal, férfias megnyilvánulásokkal elérhetsz sokat akkor is ha csúnya vagy.

ha pedig a külsőd zavar, elsősorban a saját kategóriáddal kezdj

# 6/10

bizony

# 8/10

vannak alacsony férfiak is akik magas nőket az ágyba visznek. viszont ők nem is panaszkodnak a magasságukról, se az arcukról

2012. jún. 9. 11:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Gondolom a rút külsőm miatt szemeznek velem a lányok, vagy fordulnak vissza utánam az utcán. :(
2012. jún. 9. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Elösször is szerintem a csúnya vagy kövér lányoknak is adhatnál esélyt.Másodszor pedig a saját hozzáálásodon kéne változtatnod.

Szerintem Te valami fiatal lehetsz mert azok szoktak ennyire külsőségeken sza rakodni.

Elösször is a külső nem mindig a lényeg.

Elárulok egy titkot.Ha a csajokhoz is magabiztosan állsz hozzá és van jó dumád bármit elérhetsz bármelyik nőnél.És mégvalami tudod nekem is volt már mindenféle barátnőm és nem tagadom volt csúnya is köztük de akkor is megfogott valami benne amit máig nemtudom megmondani mi volt az :) de volt olyan csaj is aki tiszta toppmodell kinézet csak ő vele az a baj hogy más is megakarja dugni és ráadásul nem is jó az ágyban.

legyél rámenősebb,magabiztosabb és kezeményezőbb a csajok felé(ha kell dobj be elötte 2 felest) :)

Üdv!

2012. jún. 9. 20:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Elképzeltem, ahogy ráleheli a csajra a pálinkaszagot, mire a csaj felkiált, hogy "én hősöm"! :)
2012. jún. 9. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!