Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek többet érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek többet érez irántam, mint barátság?

Figyelt kérdés

Már vagy fél éléve ismerjük egymást,és eddig barátok voltunk.De én többet kezdtem érezni iránta,és ez bekavart mindkettőnknél.Én megmondtam neki a szintiszta,teljes igazságot..és ő mégis úgy tekint rám mint "jó barátra"(vagyis ezt mondja).De úgybeszél velem,mintha többet érezne irántam,és most netudom eldönteni,h mi legyen,próbálkozzak mégegyszer?Vagy ő többet érez irántam mintbarát?Nemtudom mit tegyek:(

Kérlek szépen titeket,normális válaszokat.

2012. máj. 22. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Az egyéni szubjektív véleményedre alapozva nem tudjuk megállapítani, hogy mit érez az illető.

De ha egyszer azt mondta hogy nem, akkor valószínűleg úgy is van.

2012. máj. 22. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok? Lehet jolesik neki h bejon neked, es kedveskedesnek szanja de az sem kizart, h igy akarja tudtodra adni h probalkozzal nala.
2012. jún. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!