Más is érez így?
Egyszerre vagyok dühös és elkeseredett, szomorú, amiért nem lehet se barátnőm, se szexkapcsolatom, se egy csók, se egy ölelés, semmit sem kaphatok a lányoktól. Egy született lúzer vagyok a forever alone klub éltagja.
Másnak olyan könnyen összejön egy szexkapcsolat is akár vagy egy barátnő, de nekem eddig csak csúnya, kövér lányok voltak igazából hajlandóak rám tapadni.
Nem értem mi a baj velem, miért nem kellek a lányoknak. Arra gondoltam, hogy biztos a magasságom és az a gond, hogy csúnyának tartom magam.
Tehát a külső a lényeg és én beszoptam rendesen, hogy ilyen testalkattal és fejjel ijesztgetem a világot.
Közhellyel élve előbb talán döntsd el, hogy Neked "NŐ kell vagy Ő kell. Dugni akarsz, vagy kapcsolatot?
Ahhoz igazítsd a stílusod, ugye legrosszabb a langyos lábvíz.
Se hideg, se meleg.
Én is kb. ilyen helyzetben vagyok, illetve voltam, de gondold végig, milyen sokféle módon lehet javítani valaki kinézetén.
Vannak, akik engem nagy kaszanovának tartanak, pedig sajna nem vagyok az. Apróságokkal folyamatosan javítok a külsőmön. Kezdd el! Én is magas vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!