Neked mi a legfontosabb célod az életben, amit el szeretnél érni? Mi az álmod?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 01:01
1/15 anonim válasza:
Nekem egy materialista világ, ahol bárki bármit megtehet, és ezzel senkinek se árt.
2/15 anonim válasza:
Egy nyugodt élet, szerető férj, gyerekek, olyan 2-3. És azt, hogy a Balatonon lehessen a lakásom. Ennyi.
3/15 anonim válasza:
Übermensch akarok lenni. Csak ennyi.
6/15 anonim válasza:
Azt szeretném hogy az élet egyik területén se valljak kudarcot. Legyen meg mindenem. Jó barátok, jó anyagi helyzet, egészség, egy gyönyörű barátnő, és később gyönyörű gyerekek, és rengeteg szép émény. És a becsületem mindvégig megmaradjon tisztán. Csak ennyit :)
Illetve még szeretnék valami maradandót hagyni a világban, valószínű egyszer írnifogok egy könyvet (nem regényt). :)
7/15 anonim válasza:
Én tudós szeretnék lenni és feltalálni valami korszakalkotót :)
8/15 anonim válasza:
Hogy megtaláljam azt a lányt, akivel testileg-lelkileg nagyon boldoggá tesszük egymást egy életen át.
9/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de ilyet kérdezni udvariatlanság. Az álmokat nem szokás kikotyogni. Egyébként, akinek fontos a sajátja, az nem is fogja.
10/15 A kérdező kommentje:
itt név nélkül megy, szóval nem udvariatlanság.
várom a további válaszokat!
2012. jún. 13. 02:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!