Igaz, hogy ha felírod egy papírra, hogy milyen szeretnél lenni, olyan leszel?
Jártam pszichológushoz van egy pár berögzült dolog, amik nem túl pozitívak. Azt mondta, hogy minden fejben dől el. És írjam fel egy papírra, jelen időben hogy milyen szeretnék lenni. Pl most önbizalom hiányos vagyok, úgy gondolom hogy nincs jó alakom, pedig csak egy pár kiló felesleg van rajtam, hogy csúnya vagyok, de magabiztos szeretnék lenni, elégedett az alakommal, szépnek érezni magam. És írjam fel hogy "Magabiztos vagyok. Csinos vagyok. Szép vagyok." Olvasgassam sokat, jól látható helyre tegyem, kis cetliken vigyem magammal és pl belenézek a táskámba és elolvasom. És ha sokat találkozok ezekkel a dolgokkal, egy idő után ezek rögzülnek be a fejembe, és nem leszek önbizalom hiányos meg ilyenek.
Próbálta már ezt valaki? Mennyi esélye van annak, hogy beválik?
Én megcsináltam, és kajak beválik! :D
Fél éve megírtam a kis listámat, és szinte mind bejött mostanra, vagy pedig folyamatban van.
Próbáld meg te is! :D
én hülyeségnek tartom, de bármiben hiszel, boldogabb leszel tőle.
majd egyszer felírom, hogy 3 méter magas vagyok, hátha holnaptól nőni fogok... ezzel csak arra célzok, hogy a jellem is függ a genetikától, mint a magasság is
a baj azzal van, hogy alig van tapasztalatod az életről és az emberekről, ezért akarsz folyton megfelelni másoknkk, vagy magadévátett megfeleléseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!