Beszélgetünk? Van kedved ismerkedni?
Felsőfokú angol érettségi:)
És bocs h ilyen unalom témákkal kommentelek, de csak az unalom sé a feloldottság miatt van:D:D
Én középszintűzni szeretnék majd. De tartok a listeningtől :s
Hát legalább eddig sem unatkoztál. Merre jártál?:)
Én is várom már a nyarat,bár úgy néz ki megyek nyárimunkára, szóval nem lesz lazsálás :)
Nekem szerencsére a listningel nincsen bajom, csak a speakingbe törik bele a bicskám:/ :)
Haha:D mindenki várja már a nyarat:D
Én is megyek majd nyári munkázni Balcsira. Hennázgatok majd ott az emberkéknek:D
hát eddig nem unatkoztam, suliból hálisten elég korán leléphettem (voltam bent kemény 3 órán) aztán 2 ismerősömhöz átmentem :D
nyáron én is megyek melózni de már 4. éve dolgozom úgyhogy megszoktam, nyáron 1 hónapot mindig ugyan ott azon kívül tavaszi szünetben is szoktam, meg néha év közben vmi éjszakai műszakot v alkalmit hétvégente. multkor kipróbáltam az éjszakai árufeltöltői melót de 1 nap után felmondtam :D
Akkor nyáron mindenki megy dolgozni :D
Én most megyek először .. remélem jó lesz. Árufeltöltőnek akartam menni én is, csak az nem jött össze .. :s De a Balcsis meló jó lehet :D
hát én 1 helyen próbáltam ki az árufeltöltést, és hát magával a munkakörrel nem volt nagy gond (jó, fárasztó meg unalmas de az még tűrhető) de a főnököt nem bírtam elviselni hogy úgy beszélt velünk mint egy kutyával, és végig csak ugráltatott. de legalább ez után jobban értékeltem a többi melómat :D 3évben voltam tavasszal idegenvezető és tolmács, évente gépkezelő, +alkalmi munkák.
Balatonon viszont én is szivesen vállalnék el vmit:D meg egy darabig úgy volt hogy idén nyáron megyek ki 1 hónapra Amsterdamba melózni de nem jött össze :S
Az igen ! Nem semmi :D Ettől egyébként én is tartok, tudom hogy sehol sem fognak kényeztetni, de nem szeretem ha ok nélkül úgy beszélnek velem mint a kutyával. Remélem hamar be tudok majd illeszkedni .. :)
Na igen a Balcsi... csak innen nagyon messze van.. az ország másik vége :/ :) Sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!