Mi jellemzi a vízöntő lányokat? Akár külső, akár belső szempontból nézve kíváncsi vagyok a véleményetekre.
13:05-ös: ez hülyeség... én is vízöntő vagyok, mégse vagyok kétszinű, eddig nem sok ember csalódott bennem, nem sok embert vertem át, inkább engem basztak át és használták ki a nagylelkűségemet
és van barátom, már jó pár hónapja... és mégse csaltam meg, jééé... és furcsamód nem az izmos és gazdag pasik jönnek be, akik csak skalpvadászok és eszük az kb. semmi... -.-"
Azt az egy fontos dolgot felejtettétek ki a felsorolásokból, hogy az éremnek két oldala van!
Tehát mint minden állatövi jegynek van negatív és pozitív variációja.
Lehet, hogy az egyik vizöntő a pozitív tulajdonságokat hordozza, viszont a másik a negatívokat!
Pár példával is tudok szolgálni, mert a barátnőm vízöntő(+), és volt egy konfliktusa egy másik vízöntő lánnyal (-)
A pozitív vízöntő nagyon kreatív, sokat gondolkodik, mindíg szeretne szabad és vidám ( értsd. boldog ) lenni. Az élet minden területéről veszi magához az információkat, van amiből többet, van amiből kevesebbet, ez a stílusától függ. Rengeteget művelődik, szereti a zenét és az egyéb művészeteket. Mindíg képes változtatni az álláspontján, attól függően, hogy aktuálisan épp mi a legjobb neki!
Gyakran játszanak valamilyen hangszeren!
Elméleti dolgokban erősebbek, mint a hétköznapi cselekvésekben, tehát inkább elméleti, mint gyakorlati emberekről van szó!
Szeret társaságban lenni, szinte soha sem lehet zavarba hozni, ez a tájékozottsága miatt fokozottan érvényes :)
Szeret utazni, és szinte bármilyen hely illetve utazási forma szóba jöhet nála! Ha megbántják, akkor bosszúállóvá válik ( persze ehhez elég erős bántás kell ), egyébként hamar megbocsájt.
Érzékeny a lába, főleg a vádlija. Hmm... :)
Valóban nem szereti, ha valaki meg akarja változtatni! A legfontosabb az, hogy kössünk vele olyan komprumisszumokat, amely mind két félnek megfelelő, ő bele fog menni! Szexuálisan nagyon érett, bele lehet vinni játékokba ( persze azt ésszel ).
A negatívról : Egyfolytában jár a pofája ( értsd szája ). Okoskodik, mindenbe beleszól, még akkor is, ha nyílvánvalóan nem hozzá beszélünk. Olyan dolgokba szól bele, amihez köze sincs, és ráadásul rosszakat mond. Magára vonja a figyelmet, talán még adja a szépet is ( mást akartam ide írni, de fennakadt a szűrőn). Ha tanórán vagyunk ötpercenként felteszi a kezét, és beugat valami hatalmas nagy ostobaságot. Szegényke nem veszi észre, hogy már az egész osztálynak elege van belőle, és azt hiszi magáról, hogy milyen jópofa és csak mondja-mondja...
Mindezt életbeli tapasztalatokból írtam. Mellesleg rák vagyok!
Az előzőhöz írom, hogy a rákok csak a rossz oldalát képesek megismerni a vízöntőknek, és ez fordítva is így van. Én is vízöntő vagyok, és a nővérem is rák. Sokszor vitatkozunk, de megértjük egymást.
És a vízöntő tulajdonságai befolyásolhatják az aszcendens vagy mi, mert nekem bika az aszcendensem, és ott az van írva, hogy pattanásos fiatal korában csak az arca. A vízöntőknél pedig az van, hogy sosem látta semmi pattanás a bőrét:S
Nekem sok volt, mégis vízöntő vagyok.
Ez csak egy példa, más most nem jutott eszembe...
"Az előzőhöz írom, hogy a rákok csak a rossz oldalát képesek megismerni a vízöntőknek"
Ó tényleg ? Ülj le egyes...
"A pozitív vízöntő nagyon kreatív, sokat gondolkodik, mindíg szeretne szabad és vidám ( értsd. boldog ) lenni. Az élet minden területéről veszi magához az információkat, van amiből többet, van amiből kevesebbet, ez a stílusától függ. Rengeteget művelődik, szereti a zenét és az egyéb művészeteket. Mindíg képes változtatni az álláspontján, attól függően, hogy aktuálisan épp mi a legjobb neki!
Gyakran játszanak valamilyen hangszeren!
Elméleti dolgokban erősebbek, mint a hétköznapi cselekvésekben, tehát inkább elméleti, mint gyakorlati emberekről van szó!
Szeret társaságban lenni, szinte soha sem lehet zavarba hozni, ez a tájékozottsága miatt fokozottan érvényes :)
Szeret utazni, és szinte bármilyen hely illetve utazási forma szóba jöhet nála! Ha megbántják, akkor bosszúállóvá válik ( persze ehhez elég erős bántás kell ), egyébként hamar megbocsájt.
Érzékeny a lába, főleg a vádlija. Hmm... :)
Valóban nem szereti, ha valaki meg akarja változtatni! A legfontosabb az, hogy kössünk vele olyan komprumisszumokat, amely mind két félnek megfelelő, ő bele fog menni! Szexuálisan nagyon érett, bele lehet vinni játékokba ( persze azt ésszel ). "
Ha ez neked negatív észrevétel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!