Mit utálsz magadban? Külső belső tulajdonságot. / és mit utálsz másokban? Valakit akit nem bírsz mért nem?
Külsőleg a hasamat, mert szülés után nagyon csúnya lett, meg azt sem szeretem, hogy rövid a lábam.
Belsőleg azt, hogy nem vagyok mindig elég magabiztos.
Elég sűrűn meggondolatlan vagyok.Sok embert veszítettem el emiatt.Hirtelen haragú vagyok. Külső: pár kiló mínusz, mással szerintem minden rendben, nincs szembetűnő dolog.
Másokban nem bírom elviselni, ha mindenből poént csinál, agresszív.
Nem utálok magamban semmit, mert van elég önuralmam, hogy fékezzem magam, ha épp hülye vagyok. Külsőleg amin tudok változtatni, azt megteszem, amin nem tudok, mert ilyennek születtem, azt elfogadom.
Egyébként utálom a hazugságot, a nagyképűséget, a másokon való átgázolást és az okoskodást.
külső: pár kg felesleg:(, meg az orromat
belső: negatívat látom mindenbe, és bunkóságomat.
Másokba: ha szemembe hazudnak!
Magamban:
Külső: 20 kg felesleg és a pocakom.
Belső: túl nagy elvárások másokkal szemben, túlzott racionalitás, kevés tolerancia
Másokban:
Külső: -
Belső: önzőség, figyelmetlenség, affektálás, nagyképűség
külső: igazából túl nagy gondom nincs, pici alakformálásra akarom rászánni magam :)
belső: hirtelen haragú vagyok és sokszor "ami szívemen az a számon...", mondjuk ez utóbbit nem is utálom, hanem inkább nem minden helyzetben jó.
másokban: képmutatás, affektálás, hazugság, más emberek kihasználása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!