Mit utálsz magadban? Külső belső tulajdonságot. / és mit utálsz másokban? Valakit akit nem bírsz mért nem?
Külső-> Alacsony vagyok (161cm),és kicsik a melleim.
Belső-> Kissé zárkózott, és nehezen nyílok meg mások előtt.
Másokban-> A nagyképűséget, kíváncsiskodást, hiúságot, és a hazug embereket.Meg azokat akik túl nagynak képzelik magukat és azt hiszik,hogy ők bármint megtehetnek amit csak akarnak.
Magamban:túl vékony vagyok,nehezen barátkozom.
Másokban:nagyképűség,"ki ha én nem" típus.
külső: túl alacsony vagyok (ezen mondjuk nem lehet változtatni,úgyhogy mind1)
Belső: szétszórt vagyok és sokszor lusta, mindig halogatom a tennivalókat
Másokban: beképzeltség, kétszínűség, állszentség
Magamon:
belsőleg: hogy pesszimista vagyok, szerény, és lusta
külsőleg: hogy erős csontozatom van:/
Másokon:
belsőleg:ha túl magabiztosak, kihasználnak, vagy lekezelőek
külsőleg: ha úgy öltözködik mint egy szajha, vagy egy hajléktalan, vagy ha ápolatlan, vagy ha zsíros a haja( simán hajat tudna mosni ) vagy ha tiszta mitesszeres (kinyomja aztán lész isn)
Nem szeretem az orrom.
Utálom ha valaki megvárat,ha idétlen kérdéseket tesz fel és a hazugságot.
Túl kövér,pedig odafigyelek az étkezésre (kis adag, semmi édesség,tészta,kenyér,kóla stb) és mozgok is.
Türelmetlen vagyok, hamar dühbe gurulok, mindig beleszeretek a fiú barátaimba, érdekes mert van,könnyen feladom és van,hogy a végsőkig küzdök.
Utálom, hogy szőkítéssel tönkretettem a hajam és le kellett vágni és most rövid, hogy nem bírom magam rávenni a rendszeres mozgásra, hogy mindig halogatom az orvoshoz menést és a tanulást, hogy néha nagyon undok vagyok a párommal, pedig nem is akarok az lenni.
Utálom, ha olyan dolgokért szekálnak, amiről nem tehetek, ha valaki nagyképű, ha valaki buta és nem is áll szándékában ezen változtatni, ha olyan levelet kapok, ami tele van helyesírási hibákkal.
Egyébként szeretem az életet és a világot! :)
külsöleg: kicsi a cicim, nem izmos a hasam, és ha eszek akk olyan, mintha 3hos terhes lennék
belsö: sztem azzal nincs gond talán h nem tartom magam elég szépnek(mások sokat mondják h szép vok meg minden de vhogy nem tom elhinni:(:( )
mások: utáloma pláza cicákat, meg ha hazudik vki, és ha lenéznek ennyi
jah meg a kövéreket, akik nem tesznek semmit magukért, pedig ök szivják meg a cukor, meg sziv bajokkal...
Amin próbálok változtatni: hirtelen haragú, sokszor túl őszinte ember vagyok és ezzel könnyen bántok meg másokat.
Amit utálok másokban: gyenge akarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!