Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit utálsz magadban? Külső...

Mit utálsz magadban? Külső belső tulajdonságot. / és mit utálsz másokban? Valakit akit nem bírsz mért nem?

Figyelt kérdés
köszi a választ!
2010. máj. 24. 14:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Külső-> Alacsony vagyok (161cm),és kicsik a melleim.

Belső-> Kissé zárkózott, és nehezen nyílok meg mások előtt.

Másokban-> A nagyképűséget, kíváncsiskodást, hiúságot, és a hazug embereket.Meg azokat akik túl nagynak képzelik magukat és azt hiszik,hogy ők bármint megtehetnek amit csak akarnak.

2010. máj. 24. 14:26
 12/29 anonim ***** válasza:

Magamban:túl vékony vagyok,nehezen barátkozom.

Másokban:nagyképűség,"ki ha én nem" típus.

2010. máj. 24. 14:27
 13/29 anonim ***** válasza:

külső: túl alacsony vagyok (ezen mondjuk nem lehet változtatni,úgyhogy mind1)

Belső: szétszórt vagyok és sokszor lusta, mindig halogatom a tennivalókat

Másokban: beképzeltség, kétszínűség, állszentség

2010. máj. 24. 14:28
 14/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem utálok magamban semmit, és ne higgyétek, hogy az egóm beszél belőlem, mert nem így van. Rájöttem, hogy hiába utálom magamat, attól nem leszek szebb, sem okosabb, egyszerűen csak az énképemet fogom vele rombolni, és többé az életben nem fogok tükörbe nézni. Persze, ez nem azt jelenti, hogy tökéletes lennék, de én inkább mondom azt, hogy vannak hibáim, mint hogy utálom ezt, meg azt... Például, a fenekem nem elég formás, a hasam, bár vékony vagyok, mégis kipuffad, a térdeim csontosak, a derekam egyik fele formás, a másik viszont, mintha vonalzóval húzták volna meg... Vékonyak a karjaim, és néha nem tudok velük mit kezdeni, csak lógnak... És még folytathatnám. De alapjában véve szépnek érzem magamat, és ezt nehéz volt elfogadni, mert nem akartam túl "jó" lenni magamhoz, nehogy elszálljak, aztán másnap löttyedt arccal és 130 kg-osan keljek fel... El kell fogadni magadat, mert a negatívum, amit észlelsz magadon, az is TE vagy, egy adottság, amit az emberek rossznak mondanak, de ha egy picit teszel érte, hogy jobb legyen, és csak a TE számodra, nem más miatt, máris tettél egy nagy lépést! Elfogadni, tolerálni magad, borzasztó nehéz, de gátlások ide vagy oda, mindenkinek sikerül egyszer...
2010. máj. 24. 14:30
 15/29 anonim ***** válasza:

Magamon:

belsőleg: hogy pesszimista vagyok, szerény, és lusta

külsőleg: hogy erős csontozatom van:/

Másokon:

belsőleg:ha túl magabiztosak, kihasználnak, vagy lekezelőek

külsőleg: ha úgy öltözködik mint egy szajha, vagy egy hajléktalan, vagy ha ápolatlan, vagy ha zsíros a haja( simán hajat tudna mosni ) vagy ha tiszta mitesszeres (kinyomja aztán lész isn)

2010. máj. 24. 14:33
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem az orrom.

Utálom ha valaki megvárat,ha idétlen kérdéseket tesz fel és a hazugságot.

2010. máj. 24. 14:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Túl kövér,pedig odafigyelek az étkezésre (kis adag, semmi édesség,tészta,kenyér,kóla stb) és mozgok is.

Türelmetlen vagyok, hamar dühbe gurulok, mindig beleszeretek a fiú barátaimba, érdekes mert van,könnyen feladom és van,hogy a végsőkig küzdök.

2010. máj. 24. 14:40
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Utálom, hogy szőkítéssel tönkretettem a hajam és le kellett vágni és most rövid, hogy nem bírom magam rávenni a rendszeres mozgásra, hogy mindig halogatom az orvoshoz menést és a tanulást, hogy néha nagyon undok vagyok a párommal, pedig nem is akarok az lenni.

Utálom, ha olyan dolgokért szekálnak, amiről nem tehetek, ha valaki nagyképű, ha valaki buta és nem is áll szándékában ezen változtatni, ha olyan levelet kapok, ami tele van helyesírási hibákkal.

Egyébként szeretem az életet és a világot! :)

2010. máj. 24. 14:44
 19/29 anonim ***** válasza:
8%

külsöleg: kicsi a cicim, nem izmos a hasam, és ha eszek akk olyan, mintha 3hos terhes lennék

belsö: sztem azzal nincs gond talán h nem tartom magam elég szépnek(mások sokat mondják h szép vok meg minden de vhogy nem tom elhinni:(:( )

mások: utáloma pláza cicákat, meg ha hazudik vki, és ha lenéznek ennyi

jah meg a kövéreket, akik nem tesznek semmit magukért, pedig ök szivják meg a cukor, meg sziv bajokkal...

2010. máj. 24. 14:45
 20/29 anonim válasza:
100%

Amin próbálok változtatni: hirtelen haragú, sokszor túl őszinte ember vagyok és ezzel könnyen bántok meg másokat.

Amit utálok másokban: gyenge akarat.

2010. máj. 24. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!