Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy jussak túl a depresszión...

LeftBehind kérdése:

Hogy jussak túl a depresszión és az önutálaton?

Figyelt kérdés

Francba,nem hittem volna,hogy egyszer itt kötök ki...szánalmas.Megpróbálom röviden összefoglalni.18 éves vagyok(lassan 19),ehhez képest nemhogy barátnőm nem volt,de még lány kezét se fogtam meg soha.Ennek több oka is van.Többek közt kövér vagyok és a őszintén szólva a gatyámban is elég kicsinek érzem magam.Ez még a "kisebb" probléma lenne és nem tudom,hogy a többi srácnál ez hogy ment,de nekem rohadtul nem mondta vagy mutatta meg senki,hogy mi a halált kell csinálni amikor csajozok.Tudom elég hülyén hangzik,de tényleg lövésem nincs mit kéne mondanom,ha odamegyek egy lányhoz.Alapiskolában mindig én voltam a visszahúzódó dagadt kölyök akit mindenki messziről került szóval pozitivitást nem igazán kaptam.Ezek kombinációja olyan szinten fosztott meg minden önbizalmamtól és életkedvemtől,hogy a legszebb álmaimban is megdöglök.Tisztában vagyok vele,hogy jórészt klisés válaszokat fogok kapni(ha egyáltalán),amik arról szólnak,hogy lássam a szépet az életemben,de ha egy valamire való választ kapok akkor már megérte.

Előre is kösz mindent!

2012. jún. 3. 00:50
1 2
 1/18 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám.Ugyanez van nálam. Hát csajozási témában nem tudok tanácsot adni, mert abbaén se vagyok toppon és nekem se volt még egy barátnőm se:D De önbizalom fejlesztésre meg kezdj el valami küzdősportot. Tökmindegy milyet és mit csak kezdj el, az növeli az önbizalmat és a magabiztosságot.. Én is elkezdtem már 2hónapja és érzem magamon h kicsit nagyobb az önbizalmam, és magabiztosabb még a menésem is. A csajozó ügyön meg ne törd magad én ugyanebbe a storyba vagyok, megpróbáltam netes társkeresőt 3x, akkor iskolába is,stb de semmi nem sikerült, most is úgy volt minden ok lesz közbe annyi, és most döntöttem el h "sodródok az árral" inkább és lesz ami lesz. Tehá No Para! :D
2012. jún. 3. 00:58
 2/18 anonim ***** válasza:
Húha... Mindig ezt érzed? Mármint sosincs nálad átmeneti időszak? Nagyon keserű hozzáállásod van mindenhez. Én nem ismerlek és nem is tudom, hogy miken mentél eddig keresztül. Elég fiatalok vagyunk még, nekem sem volt még barátom, pedig 18 éves lány vagyok. Én nem tartom magam csúnyának, sőt nagyon meg vagyok elégedve az alakommal. Néha úgy érzem, hogy majd eljön az a csoda, amire várok...de valahogy mégsem találtam meg a magamhoz illő, számomra tökéletes fiút.
2012. jún. 3. 01:05
 3/18 A kérdező kommentje:

1.komment - A küzdősportok nem igazán jönnek be...valahogy nem látom a pontot abban,hogy emberek sportból egymást püfölik.Az én életem a zene.Kb 2éve gitározok és asszem eddig ez tartott bennem annyi lelket,hogy ne tömjem magam meg altatókkal.Minden álmom,hogy egyszer összehozzak egy bandát és turnézni induljunk csakhogy kikerüljek ebből a pöcegödörből,de elég szegényesek a lehetőségek.

2.komment - van,hogy jobb passzban vagyok de ezek elég rövid időszakok.Amint meghallom,hogy valaki a szerelmi életéről kesereg vagy dicsekszik nekem,na onnantól kampó,kész,vége.Vannak olyan esték,hogy csak azért nem megyek mondjuk koncertre,mert nincs kedvem emberek közt lenni.A negatív hozzáállásomról már többen szóltak.Nem vagyok én mindenben negatív,csak amikért lelkesedek azokról mindenki másnak van negatív véleménye.A világképem enyhén eltér a környezetemétől.

2012. jún. 3. 01:14
 4/18 anonim válasza:
Eddig én se láttam hidd el. :) De most már látom.. Nem arról szól hogy szanaszét vernek,ez hülyeség.. Vigyáznak egymásra, sőt még valamikor pont az a baj h nem merik egymást még kicsit se megütni.. De ez adott nekem valamennyi önbizalmat, és magabiztosságot. A zene az jó, de az nem fog adni neked se magabiztosságot, se önbizalmat főleg a gitározás, az inkább mégjobban lehúz.. Szerintem. De lehet én látom rosszul..
2012. jún. 3. 12:32
 5/18 A kérdező kommentje:
Mielőtt bármit válaszolnék,kérdeznék valamit.Miért gondolod,hogy a gitározás jobban lehúz?
2012. jún. 3. 12:41
 6/18 anonim válasza:
Ha ilyen lassú, "érzelmes" számokat vagy nem is kell számokat , hanem csak úgy gitározol az lehúz.. Szerintem.. Legalábbis nálam így van. Meghallgatok egy ilyen lassú, érzelmes számot, és az egész napomat lehúzza. Tehát elveszi a kedvem ezért is nem szoktam ilyeneket hallgatni. Na és ebből indulok ki...
2012. jún. 3. 16:29
 7/18 A kérdező kommentje:
Ez lehet,hogy igaz valakire aki lassú és érzelmes számokat játszik és hallgat. :D Nekem csöppet keményebb ízlésem van - metál,hardcore,punk stb.
2012. jún. 3. 21:43
 8/18 anonim válasza:
Akkor az más.:D A Rocknak meg felpörgetni kéne:D Na mindegy. Elmondtam amit tudtam:) TÖbbet én sem tudok.
2012. jún. 4. 12:17
 9/18 anonim ***** válasza:

Depresszión csak barátokkal, pszichológussal lehet túljutni!

Mutatsz egy képet PÜ-ben magadról..?

2012. jún. 4. 12:57
 10/18 A kérdező kommentje:

Barátokról nem nagyon tudok beszélni,inkább csak haverok.Egyikükbe se bízok meg annyira,hogy erről beszéljek nekik.

Dilidokihoz azért nem megyek,mert,ha folyton eljárnék,a szüleimnek tuti feltűnne,hogy valami nincs rendben.Szeretem őket,de Charles Masonnal előbb beszélgetnék lelki bajokról,mint velük.

Ide is csak azért írtam fel mert teljesen névtelen maradhatok és talán valaki akinek volt hasonló problémája még tudna is segíteni.

Képet nem szeretnék küldeni.Bocs,de ez egy kis város.Ha valaha kiderülne,hogy én írtam ezt,soha többé nem mernék kilépni még a szobámból se.

2012. jún. 4. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!