Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék kevésbé érzékeny?

Hogyan lehetnék kevésbé érzékeny?

Figyelt kérdés

Szeretnék lelkileg kicsit keményebb lenni,főleg apám miatt..szerintem kisebb koromban lelki terror volt miatta kb..Azért is lettem (gondolom) érzékenyebb,mint az átlag.

Mit tehetnék? Előre is megköszönöm,ha valaki tud segíteni!:-)

2012. jún. 1. 18:56
 1/6 anonim válasza:
Én pont a multban történtek miat lettem keményebb mint az átlag. Szerintem az érzekenység egyáltalán nem baj de ha téged enyire zavar fordujál komojabb segitséghez.
2012. jún. 1. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Idővel nagyon meg fogsz erősödni.Régebben engem is eltudtak szomorítani a legkisebb legjelentéktelenebb dolgok.Most már jobban fogadom a kritikát és a nehézségek után is könnyebben talpra állok :).
2012. jún. 1. 19:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekem az a baj,hogy elsírtam most is (komolyabb családi ügy..) Vagyis,nem úgy,hogy bőgtem,csak könnyeztem,de nem szeretném a gyengeségem mutatni!

Azért,köszönöm a segítséget!:-)

2012. jún. 1. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha godolod beszélgethetünk, és segíthetek egy kicsit, azt nem mondom h teljessen megoldom a problémáidat de jobb lesz. ;)

Am hány éves vagy? Fiú/lány?

2012. jún. 1. 19:53
 5/6 anonim válasza:
Szerintem nem tudod az érzékenységedet változtatni, egyszerűen csak nem szabad kimutatni, hogy megbántottak. Ehhez pedig nagy önuralomra van szükség és türelemre magaddal szemben. Nem könnyű. De sok sikert :)
2012. jún. 1. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm :))

17 éves vagyok lassan és lány.

2012. jún. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!