Kemény-érzékeny-fájó lett a mellem, hasszúrka, megjönérzés, hányinger felettébb nagy étvágy, terhes lehetnék?
Figyelt kérdés
Szokottnál más módon elég sok mindent észrevettem magamon amit eddig sosem véltem.. 26-ra nem várom..2009. márc. 19. 08:08
1/4 anonim válasza:
én is 26-ára nem várom:-)
Nekem csak megjön érzésem van pár napja.
Görbéd van?
2/4 anonim válasza:
Évekig minden ciklus végén ezeket éreztem. Aztán az egyiknél SEMMIT. Na, abból a ciklusból lett a kisfiam :) De ez egyénfüggő, ettől még a tüneteid jelezhetnek terhességet! Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
1; 26-ra nem várod Te is? De jóóó na szurkolok neked is! Majd írj ám:)
2; Nálam meg látod fordítva van:)Egyén függő de ezek az általános tünetek:P:) bízzunk a legjobbakban:)
2009. márc. 19. 10:03
4/4 A kérdező kommentje:
1; ja nincs görbém lemaradtam már róla:)
2009. márc. 19. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!