Gyerekesnek tartotok-e egy olyan lanyt, aki 22 evesen meg a cartoon networkrol mesel?
Én is 22 éves vagyok, lány, és igenis ugyanúgy nézek meséket. Oké, nem mesecsatornákat, inkább Walt Disney mesefilmeket. Anyukám 45 éves fejjel még mindig megnézi ezeket a meséket. Szerintem nem ettől gyerekes valaki. Lehet, hogy alapból gyerekes, pluszban pedig még meséket is néz, mert mondjuk szereti őket.
A lényeg, hogy az, hogy valaki meséket néz, még nem válik automatikusan infantilissé.
Nem az a baj, ha néz meséket (szerintem mindenki szokott :)), hanem, ha CSAK ez a témája, mindig, vagy legalábbis nagyon gyakran.
De nekem van ilyen negyven év feletti ismerősöm is... Elég fura szerintem is.
Nem ítélem el, mindenki azt csinálja, amit szeret, de nem szívesen beszélgetek vele, mert nem érzem közösnek a témát. Olvasni is csak ilyen fantasztikus tinikönyveket szokott (vámpírok, vérfarkasok, stb...) - mondjuk legalább olvas.
Mi párommal (30F) nézünk meséket,bár a régebbi walt disney-sek jobbak :)
gyerekes vagy sem,nem érdekel
25/N
Engem az vonz, hogy bármikor gyereknek érezhetném magam egy ilyen lány mellett. Soha nem szeretnék egy begyepesedett férfi lenni, aki csak a fos valóságot látja. Mindazok mellett, hogy tudom, hogy nehéz meg szar az élet, tudok és szeretek optimistán, reménykedve tekinteni a dolgokra.
A # 6/8 voltam aki megkérné a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!