Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl gyerekesnek érzem magam!...

Túl gyerekesnek érzem magam! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon későn érő típus vagyok, látom a mai 13 éveseket, és én 13 évesen tiszta úgy néztem ki, mint egy óvodás! Vhogy nagyon zavar, még mindig tele vagyok kételyekkel és gyerekes dolgokkal (most 17 vagyok). Szóval nem tudom, vhogy még mindig kilógok a sorból... mit kéne tennem?
2009. okt. 26. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

6 évvel ezelőtt még egy 13éves normálisabb volt, ma már az a normális, ha 13évesen is kúrv.nak nézel ki. Ne foglalkozz vele, ők már egy másik világban vannak, ne akarj oda tartozni szerintem.

24/F

2009. okt. 26. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek"ne hagyd h. bedaráljon a rendszer"örülj neki h. kilógsz a sorból!!!
2009. okt. 26. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
hát sztem sem kell ez miatt aggódnod, de ha nagyon szeretnél egy kicsit érettebben viselkedni, akkor tudom ajánlani, hogy viselkedj komolyabban. Ha nem csinálsz mindenből viccet, túl lépsz a csúúfolódásokon és át tudod érezni más emberek helyzetét, akkor már nyert ügyed van: végre felnősz.
2009. okt. 26. 21:41
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én 25 éves vagyok és én sem érzem magam annyinak.

Szerintem fogadd el magad olyannak amilyen vagy és csak azokkal foglalkozz akik szeretnek téged és akiket te is szeretsz! Időval felnő mindenki, ezt a dolgot nem lehet siettetni szerintem. A tapasztalatok és a körülötted lévő barátok folyamatosan tanítanak!

2009. okt. 27. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a különbség a kisfiúk és a nagyfiúk játékszere között? Az ára... :-)

Na de félretéve a viccet. 37 éves húdefelnőttférfi vagyok közel a negyvenhez ugyebár... De az életemben ez csak egy adat. Ugyanis valahogy megragadtam a huszonéves kor felfogásánál. Azaz: a diákkori gondolkodás utáni, de a családalapító felelősségvállalós felnőttesdi előtti gondolkodásmódnál. A játékaim ma is fontosak, csak már nem csak kisautóval játszom, hanem sportkocsival. Nem csak a matchboxokat gyűjtöm, hanem igényesebb darabokat, no és szép órákat. De gyermeki szenvedéllyel viseltetek az autóm, a kisautógyűjteményem és az óráim iránt is. Segítségemre van a gyerekesség megőrzésében a még mindig huszonéves feleségem, aki ugyan nem gyerekes, de fiatal és úgy is viselkedik. Nincs gyerekünk, de vannak kutyák és egyéb kisállatok.

Szóval: én is mindig későn érő típus voltam. Egy pszichológus is azt írta nekem egyszer egy emailváltás után, hogy nem akarok felnőni. Régebben én is aggódtam amiatt, hogy későnérő vagyok, mára pedig, miután az anyagiak miatt nem tudom teljesen kiélni magam, az egyetlen érték maradt az életemben, a fiatalos, gyerekességem. Hidd el, inkább érték, mint nyűg. Ráadásul ebben a mai örökké mindenben befolyásolni akaró világban kimondottan jó érzés kilógni a sorból.

2009. okt. 28. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!