Magyarországon miért tartanak minden szórakozást gyerekesnek, égönek, meg fiúsnak/lányosnak?
Vidéken méginkább érzödik ez, de úgy alapból jellemzönek érzem az országra. Ha egy fiú zongorázok, azt kinevetik, mert hogy lányos. Ha egy családanya futni, kondizni jár, az nagyzol. Ha egy felnött görkorcsolyázni akar, az gyerekes, ha meg komoltalan.
Miért van az, hogy ebben az ország alig van olyan szórakozás, amit elöitéletmentesen üzhet az ember?
Máshol is így van szerintem...
Amúgy én vidéki vagyok és nem érzem ezt.
Nem gondolod, hogy azért érzed mert olyan helyen élsz épp?
Nálunk a városban /legalábbis akiket ismerek/ mindenkinek megvan a saját szórakozása. Nálunk pl:. nagyon sokan szoktak futni/úszni/kerékpározni elég vegyesen /mind korban mind nembe is vegyesen/ Rengeteg muzikális ember is van és úgy nem izélik a másikat. Legalábbis nem érződik.
Mert szerintem:
A: Irígyesek hogy a másiknak meg van az öröme, és így próbálják elrontani a kedvét a bunkók,
B: Nagyon büszkének érzik ezzel magukat,
C: Felnőttnek teszik magukat a taknyos kölykök, a felnőttek meg zsémbesek/begyepesedettek.
De nem minden magyar ember ilyen, mert én például szeretem
az Assasin's creed-et, Dragon Age-t, SW Kotor I-II, sőt, ha nagyon unatkozom, rajzolgatni is szoktam erről mintázott figurákat. De ettől még engem eddig senki nem nézett le és hasonlók, mert rólam szerintem majdnem mindenki tudja ezt, de mégsem ítélkeznek. Remélem ezzel válaszoltam a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!