Miért nem tudok soha nemet mondani? Hogyan változtathatnék ezen?
Ja, és NAGYON akaratos, ha nem az van, amit ő akar, akkor iszonyúan be tud vadulni! Pedig csak 2 hónap múlva lesz 12! Egyszer például nálunk volt, és elkezdte vonalzóval lyukasztgatni a növények levelét (fogalmam sincs miért) én meg rászóltam,hogy haggya már abba! Erre ő beledöfte egymás után többször is a kézfejembe a vonalzót és egyszer a hasamba!!! És ez csak a növények miatt volt!
Máskor meg elmentünk egy kisboltba, pár buszmegállónyira (nem is bvolt messze) de én előtte megtmondam neki, hogy én nem fogok venni semmit sem. Hát, amikor odaértünk, akkor ő vett magának egy nyalókát, aztán nézett rám. Kimentünk a boltból, és megmondtam neki, hogy már mondtam, hogy nem veszek semmi! És emiatt elkezdett veszekedni, több mint 30 percen át ÉS megrugdosott!!!!! -.-" Persaze nem fájt, de EZÉRT????
Meg egyszer megint csak nálunk volt, és még egy ember is, akivel nagyon ritkán szoktam találkozni. Barátnőm indult haza, és megkért, hogy kísérjem el a buszmeg.-be. Mondtam h most nem, mert itt van xy és mindjárt megy haza. Barátnőm: Akkor csak a földszintig (panelben lakunk), abba beleegyeztem. Kiléptünk az ajtón, és csak hogy emlékeztessem rá, mondtam, hogy: akkor lekísérlek a földszintre. Erre ő teljesen kiakadt, és mondja, hogy: Akkor takarodjak vissza!! Pedig még anyumnak is mondtam, hogy: lekísérem xyz-t a földszintig.
Ez így jó lenne? beleírtam azt is, amit az egyik válaszoló írt.
Tehát: "Szia, figyelj! Sajnálom, de már nem szeretnék a barátnőd lenni. Egy barát nem attól barát, ha sülve-főve együtt vannak. Ha ez az együttlét már kötelességé válik, rég másról van szó. Állandóan kihasználva érzem magam, mert mindig az van, amit te szeretnél. De csak most, az utóbbi 1-2 évben, amikor kimondtam a saját véleményemet. Előtte hagytam magam, bár én sem tudom, hogy lehettem ennyire hülye. Az a baj,hogy szerintem te túl akaratos vagy. És most kérlek, ne kezdjünk el veszekedni, egy kapcsolat csak úgy működik jól, ha azt mindkét fél szeretné. És még egyszer sajnálom!"
Kedvesem, nekem a barátnőm 10 év barátság után mondta hogy nem. és ennyi volt. Ő eldöntötte. sírt én ételtelenül álltam -de elfogadtam. Kitudta mondani hogy már nincs rám szüksége, és ez becsülendőbb mint színházat játszani. Azóta nem találkoztam vele, igaz nem is vagyok rá kíváncsi. tehát az életben a nem -az n.e.m -és bennem is az. Lehet tanulni mindenből. nem volt egy hangos szó kiabálás ,tiszteletadás volt egy letűnt korszak emlékének.
Ha nem akarod a kislány társaságát akkor mondd hogy igy határoztál. ennyi. legjobbakat.szervusz.
Én az ilyet ennyi sok minden után megverném. Nem érdekelne, hogy gyerek. (Persze neked nem ajánlo :) ) Rosszul volt nevelve, azt hiszi mindent megkaphat, és meg is kapja. Ha meg nem, akkor elkezd hisztizni, mert látja hogy ez bejön.
A leveled amúgy szerintem jó.
Akkor szerintem kérdezz meg tőle valami mást is (mert elképzelhető, hogy fóbiája van): pl fél-e egyedül a sötétben, esetleg egyedül lenni, vagy hasonló.
Érdemes kipuhatolni, mert a fóbia nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!