Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy alacsony fiúként totál értelmetlen próbálkoznom a lányoknálm, mert úgyis visszautasítanak? Mindenkinek magas fiúk kellenek vagy kigyúrt állatok, esetleg négerek, mert ma már az is menő.
mint egy hamisítatlan igazi érzéketlen, bunkó, tahó, vadbarom,kigyúrt állat,kikérem magamnak a megnevezéseidet.
látod milyen érzékenyek vagyunk mi is:D.
Hát nekem van olyan férfi ismerősöm,aki alig magasabb nálam (én 160 cm vagyok) és bomlanak utána a nők.
Jól néz ki,sportos,jófej,romantikus,van önbizalma.Ő biztosan nem hátrányként tekint arra,hogy ilyen alacsony,hanem előnyt kovácsol belőle.
A romantikus,jólelkű férfiak sok nőnek bejönnek,többek között az én párom is ilyen.Persze én sem vagyok egy beképzelt,bunkó,buta,felszínes műnő.
Élvezd az életet,szeresd magad,foglalkozz azzal,ami boldoggá tesz!
nem csak alacsony fiúként totál értelmetlen próbálkozni. itt a felhozatallal van a baj.
és igen, ez van, a nők felszínesek és a külsőségekre hajtanak. néha bevallják, néha megmutatkozik, van hogy félrebeszélnek de őszintén szerintem elenyésző mértékben szeretik az aktuális pasijukat, inkább az érzés kell nekik hogy valakivel vannak, meg lehet villogni az új zsákmánnyal az utcán
# 2/14
pici lányok nincsenek, mert a fiatalok egyre magasabbak, tehát csak 30 felett van esélyed mondjuk 160 körüli lányt találni. most itt azt feltételezem hogy nem törpenövésű a kérdező
# 3/14
sajnos azt kell mondanom hogy ez hülyeség. a nők alapvetően a magas, idős férfiakat találják vonzónak, és ha másképp is van, félnek mások véleményétől, mi van ha egy alacsony/fiatal sráccal járnak. állandóan a hozáállással osztogatnak tanácsot a nők, de valójában fogalmuk sincs arról, milyen férfinak lenni. főleg nem alacsony férfinak. de meg lehet kérdezni 180 feletti lányokat hogy mi a baj a hozzáállásukkal...
# 7/14
biztos lepontoznak és leszólnak, főképp a nők, de ez történetesen igaz. az ilyen emberek boldogabbak is, és a nők többségének vonzó is a bunkóság, hiába tagadják. gondolom megjátszani nem akarod magad, így nagyon egyszerű dolgod van: beszélgess lányokkal, ostoba emberekkel, és majd eltűnik belőled az érzékeny éned. a dühödet hasznosíthatod, kezdj el sportolni, és ha alacsony is vagy, egy bunkó kigyúrt srác vonzóbb lesz, mint aki most vagy. persze ez attól is függ, mi a célkategória. kereshetsz értelmes, de nem manipulatív, toleráns, de nem igénytelen, érzékeny de nem hisztis lányokat is. de ez szerintem kb annyira reális, mint a lottónyerebényben reménykedni.
ha nem is leszel bunkó, hasznodra válhat ha megismersz másokat és sportolsz, de inkább próbálj meg előbb egy olyan barátot találni aki foglalkozik veled.
# 8/14
ez hülyeség. önmagában semmit sem ér hogy az ember elfogadja magát vagy sem. és csupán azért mert ismeri a hátrányait nem jelenti azt hogy nem tudja elfogadni magát. mellesleg úgy könnyű beszélni hogy az embernek minden megadatott az életben, vagy legalább kap támogatást, vagy nem érzékeny. nem azt mondom hogy ne rendezze a magához való viszonyát, de ettől még tény marad hogy a nők a magas bunkó pasikhoz vonzódnak.
# 10/14
te egy barom vagy.
# 12/14
engem se érdekel rinyád de nem is írok a kérdésedbe
# 13/14
persze senki sem az :D
szóval én azt mondom kérdező, előbb találj egy értelmes megbízható férfit ~ lelki társat, aki segít neked abban hogy kívánatos férfivá válj - boldoggá. aztán próbálkozz az ismerkedéssel. a nők többsége úgyis a külsőd miatt lesz veled, ezt jobb ha elfogadod. de ha nálad is fontos a külső, akkor legalább ismerd be és ne várd el másoktól, hogy másképp legyen.
ismerkedhetsz neten is, vagy kulturáltabb szórakozóhelyeken, művészeti rendezvényeken, sporttevékenységeknél és egyszer talán összefutsz egy tűrhető lánnyal.
192 cm magas vagyok. Gyúrok ezerrel, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy létra. Önbizalmam nincs, illetve,úgy fogalmaznék, hogy nem akarom, hogy visszautasítsanak, mert az rosszabb, mint a halál.
Próbáld ki, hogy elkezdesz sportolni, a te magasságodból kerülnek ki a testépítők, az alacsony férfiaknál sokkal jobban látszódik az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!