Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, h ne ragaszkodjak...

Mit tegyek, h ne ragaszkodjak ennyire mindenkihez?

Figyelt kérdés

Pl: most jártam egy nyelvtanfolyamra és nagyon megkedveltem a csoportot meg a tanárnőt és úgy fog hiányozni, ilyenkor úgy "elszorul" a szívem, úgy megkedvelem az embereket... És a volt kapcsolataimat(párkapcsolatok)is olyan nehezen felejtődnek. Ezzel mit tegyek? Nem jó ez így, h mindenkit megszeretek...

20/L

2012. máj. 25. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ebbe a mai világba kifejezetten kincs a te empatikus készséged és nagy szíved

szerintem valami ilyen munkát keress és akkor ki fogsz teljesedni

ha neked ezt hátrány változtasd így előnnyé

2012. máj. 25. 08:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hátrány, nem eszem annak, de nekem nincs senkim. Nem számíthatok se családra, se barátokra, se párra és nem a legjobb érzés. h kötődnél emberekhez, de ők nem hozzád...
2012. máj. 25. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ritka, hogy ilyenek az emberek. Sokkal boldogabbak lennénk ha sok ilyen ember lenne mint te. A 20 éves barátságomat most pont azért fejeztem be, mert csak magával foglalkozott, csak akkor hívott ha segítség kellett neki. Ez hiányzott, hogy picikét ragaszkodjon hozzám. De nem. Kár hogy nem az én korosztályom vagy, akkor lenne értelme kötődni, levelezni. 35/N
2012. máj. 25. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig ilyen voltam, de aztán felkerültem Pestre, és most az ötödik évben már úgy érzem, hogy túlságosan is könnyen elengedek embereket. Átestem a ló túloldalára.
2012. máj. 25. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést, én is ilyen vagyok. Bár most 35 éves koromra kicsit már jobban viselem a változásokat, de azért most is még az emberek iránti szeretet motivál pl. egy munkához, vagy tanfolyamhoz, bármihez. Azt gondolom ez majd nálad is enyhülni fog, illetve megtanulod majd könnyebben elengedni az embereket, főleg ha lesz egy biztos párkapcsolatod. Rajtam is az segített, hogy férjhez mentem, így ma már úgy állok a dolgok elébe, hogy ha valakit el is kell engednem, a férjem mindig ott van mellettem, akire számíthatok. Mostanában egyre többet gondolkodunk külföldi munkán, és titkolom a férjem előtt azt a bánatomat, hogy én a jelenlegi környezetemben lévő embereket sajnálom itt hagyni. Persze ő erre azt mondaná, ott is fogunk ismerkedni, de nem mindegy az, hogy egy nyelvet beszélsz valakivel és a szavak keresése nélkül, félre érthetetlenül őszintén elmondhatod amit érzel.
2012. máj. 25. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem h hova valósi vagy? mert ezzel én is pont így vagyok mint te:/
2012. máj. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!