Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 17 éves vagyok és úgy érzem...

17 éves vagyok és úgy érzem "öreg". Lent a többi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megpróbálom rövidre fogni. Szóval a múlt hónapban lettem 17 éves és most 11.-es vagyok. Eddig nem volt egy pasim se (pedig már lehetett volna rá alkalmam, de valahogy nem mertem...összejönni senkivel. Eddig 2-en kérdezték meg h járnék-e velük és ezen kívül kb 3-mal voltam olyan kapcsolatban h szerintem összejöhettünk volna de valahogy kibújtam alóla.) Bulizni se nagyon jártam, és idén a jegyeim is elég rosszak lettek, mert nem mondom h depressziós voltam mert nem voltam orvosnál vele, de nagyon nagyon pocsék volt a hangulatom egész évben. Nemrég elmentem egy diszkóba, sok új emberrel megismerkedtem (azóta van új baráti köröm akikkel rengeteget nevetünk és nagyon jól érzem magam) és nagyon jól éreztem magam és mostantól szeretnék is járni. De valamiért ha arra gondolok hogy az eddigi életemet "elpocsékoltam" összeszorul a szívem és szinte sírni tudnék. Van még időm bepótolni azt a 2-3 évet amit bulizással,pasizással,barátnőzéssel tölthettem volna??? :/ Még az is zavar hogy jövőre 12.-es leszek,érettségi,aztán fősuli és még egyáltalán nem érzem magam önállónak, függetlennek arra h főiskolás legyek! 17/L
2012. máj. 23. 16:36
 1/4 kR1ss19 ***** válasza:
Ne foglalkoztasson a múlt, az a lényeg hogy most már meg van a jó hangulatod :)
2012. máj. 23. 16:44
 2/4 Shai-Hulud ***** válasza:

Nyugi, semmiről nem maradtál le. :-)

Csak érezd jól magad, és ne bánkódj azon, hogy nem a huszadik pasi kef... meg 17 éves korodra.

2012. máj. 23. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is így éreztem már 17 éves koromban is, most 19 vagyok, és még mindig nem értem el semmit. Nekem mondjuk nem a bulizáson jár az eszem, hanem hogy valami maradandót alkossak, gyakoroljak, fejlődjek. Csinálgatom is a dolgaimat, de sokkal több időt is szánhatnék rá, erre látod, most is itt lógok gyakorin... De sosem késő, hidd el!
2012. máj. 24. 04:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!kicsit sikerült megnyugtatnotok!
2012. máj. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!