Ha csak kicsit is hűvösebb az idő a melegnél máris kihűl a kéz és lábfejem, kicsit fázékonyabbnak is érzem magam mint régebben pedig nem vagyok öreg. A kevés mozgástól lehet vagy betegség jele? 30/F
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 21:04
1/2 Márk102 válasza:
Inkább a kevés mozgás! Mert pl: ha leülsz lassabban kering a véred!
2/2 Esprimo Mobile válasza:
Szeva énis férfi vagyok és agusztusba leszek 30. Biztosan igaz lehet amit az előttemszóló írt, de szerintem elsősorban vérszegénységről, valami keringési problemről lehet szó. Lukas szível születtem kis-gyerekoromban 2 szívműtétem is volt, manapság is veszélyes a falot tetralogiás műtét de én még kísérleti nyúl voltam. Úgyhozta a sors hogy kemény fizikai munkát kell végeznem.(45-kilós zománcos kannákat cipelni és magas hordóba önteni, 25-kilós zsákjával egyszere akár 400-kilónyi zománcot örlődobba pakolni, teherautó rakodás, 1 hektáros terület fűnyírása, nagy ipari cégnél hódúrás stb-stb amojan mindenes vagyok egy gyárban és egész műszakba szinte az a pihenésem ha nemcipekedve gyalogolhatok) Hivatalosan nem végezhetnék fizikai munkát üzem doki azt hiszi nagy nyugiban sokat pihengetve nyírom a füvet meg sepregetek gerebjézek, de megkell élnem valamiből és csak szakmunkás végzetségem van. 2007-óta ebben a hajtásban vagyok. Szóval nekem is megvannak a te tüneteid az elmúlt években egyre inkább. Nálam szó sincs arról hogy mozgás hiányos lennék. De az előttemszólónak is igaza van Amíg mozog az ember addig tényleg enyhülnek a tünetek. Autóm nincs, a munkahej messze, ha -10-fok alatt MZ-vel vagy elektromos bicajal megyek melózni csontig fagy a kezem a vastag a téli kesztyűben is, még akkoris ha útközben ütemesen szorongatom a markolatot hogy javuljon a keringés, de ha a rozoga camping bicajomal karikázok be akkor még hidegebb időben sem fagy át a kezem, pedig úgy jóval több idő az út, a kezemet szinte nemis használom a 120-kilós MZ-vezetéséhez képest. Lábnál egyértelmű a javulás a pedálozás miatt de kézfejnél azért érdekes a jelenség. Szerintem valami keringési probléma miatt van hogy egyre fázósabb a láb és kézfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!